Raikan Hari Wanita, hadiahkan orang yang tersayang atau teman wanita istimewa denga koleksi edisi terhad sephora dengan kerjasama jenama Coach.

Mempunyai tujuh elemen reka bentuk eksklusif Coach x Sephora Edisi terhad ini terinspirasi oleh sikap warisan dan semangat bebas dari Coach dan kepakaran kecantikan Koleksi Sephora. Potongan-potongan ini merangkumi tafsiran motif dan maskoticiconic Coach dan menghidupkan pendekatan rumah yang menyenangkan kepada warisan rakyat Amerika.

Dibayangkan dalam palet warna yang hangat dan dengan perkakasan yang diinspirasikan oleh warisan rumah itu dalam pembuatan kulit, koleksi ini dilengkapi dengan kemasan berkilauan yang menampilkan ilustrasi berwarna dan nostalgia.

Pengarah Kreatif Stuart Vevers menginspirasikan kesemua rekaan tidak lari dari rekaan beg tangan atau jenama Coach yang sedia ada. Apabila mengeluarkan edisi istimewa ini,kreativiti dan gaya adalah cara untuk wanita meraikan eksperesi diri.

“Matlamat Sephora Collection adalah bukan sahaja membuat produk kecantikan yang berpatutan dan inklusif, tetapi untuk memberi inspirasi kepada pelanggan untuk belajar, meneroka dan bermain dengan keyakinan untuk tampil cantik,” kata Brooke Banwart, Naib Presiden dan Pengurus Besar Sephora Collection Amerika Utara.

IKLAN
“Ketika kami memikirkan permainan yang memberi inspirasi, Coach merasa seperti pasangan yang sempurna kerana nilai inklusiviti, ekspresi diri dan keaslian mereka selaras dengan Sephora.”
Koleksi ini merangkumi 7 produk:

  • Rexy Eyeshadow Palette: Diilhamkan oleh semangat Rexy yang tak kenal takut dan suka bermain, pemimpin maskot Coach, palet pembayang mata ini mengandungi gabungan warna logam dengan kemasan matte dan nuansa lembut.

IKLAN
  • Sharky Eyeshadow Palette: Diilhamkan oleh Sharky yang menyeronokkan dan garang, salah satu maskot Coach, palet pembayang mata ini mengandungi campuran mentega, kemasan logam dan warna lembut dan berkilauan yang sempurna.

  • Uni Face Palette: Diilhamkan oleh Uni ajaib, salah satu maskot Coach, warna matte dan berkilau lembut romantis ini akan membawa cahaya wajah anda ke tahap seterusnya.

IKLAN
  • Tea Rose Brush Set: Set berus 5 kepingan berkilauan ini mempunyai maskot Coach yang suka bermain dan teh mawar, simbol semangat feminin liar Coach Girl. Setiap berus direka khas dengan pemegang glitter dan bulu sintetik vegan.

  • Tea Rose Lip Gloss Set: Diilhamkan oleh Tea Rose, simbol semangat feminin liar Coach Girl, empat warna gloss bibir ini meluncur dengan lancar di bibir meninggalkan sensasi menyegarkan untuk pemakaian yang tidak melekit yang selesa.

  • Tea Rose Eye Masks: Topeng mata ini diperkaya dengan ekstrak timun dan minyak mawar memberikan rasa menenangkan di sekitar mata dengan sentuhan segar. Set dilengkapi dengan tiga pasang tompok bawah mata.

  • Tea Rose Nail Set: Set kuku ini merangkumi cat kuku berwarna merah jambu yang cantik dalam alas / topcoat yang sempurna dengan pelekat kuku yang menyeronokkan yang menampilkan maskot Coach untuk penampilan kuku yang menyeronokkan dan menyenangkan.

NOTA: Klik pada pautan untuk beli terus di atas talian.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI