gambar sekadar hiasan

Setiap hari pasti ada perkara mengenai hidup yang kita akan fikirkan. Soal pelajaran, jodoh, pekerjaan dan lain-lain lagi hingga tak lena tidur dibuatnya. Namun, bagaimana pula dengan soal kematian? Adakah kita sudah bersedia disaat ajal datang menjemput?

Semakin bertambah umur, bermakna semakin dekatlah kita dengan kematian. Tidak perlu tunggu bila sudah lanjut usia baru hendak bertaubat kerana kita tidak tahu sampai bila kita akan hidup. Untuk itu, marilah sama-sama kita mengubah kehidupan ke arah sesuatu yang lebih baik.

Di akhir zaman ini, seharusnya kita melakukan amalan yang menjadi pembeteng dan pelindung diri daripada perkara yang tidak sepatutnya. Kalau tak dapat lakukan semua, sedikit pun jadilah.

IKLAN

Ada 26 amalan di sini yang boleh dilakukan dalam kehidupan seharian. Semuanya mudah sahaja! Kita mampu melakukannya.

Di Akhir Zaman Ini, Jangan Tinggalkan Amalan Yang Boleh Jadi Bekalan Di Akhirat Kelak Di Akhir Zaman Ini, Jangan Tinggalkan Amalan Yang Boleh Jadi Bekalan Di Akhirat Kelak Di Akhir Zaman Ini, Jangan Tinggalkan Amalan Yang Boleh Jadi Bekalan Di Akhirat Kelak Di Akhir Zaman Ini, Jangan Tinggalkan Amalan Yang Boleh Jadi Bekalan Di Akhirat Kelak Di Akhir Zaman Ini, Jangan Tinggalkan Amalan Yang Boleh Jadi Bekalan Di Akhirat Kelak

IKLAN

Di Akhir Zaman Ini, Jangan Tinggalkan Amalan Yang Boleh Jadi Bekalan Di Akhirat Kelak

IKLAN

InsyaAllah, Tuhan akan nampak usaha kita walaupun hanya sekecil zarah. Sama-samalah kita berusaha untuk menjadi insan yang lebih baik di sisi Tuhan dan dijauhkan daripada fitnah akhir zaman.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI