Salah satu aspek K-beauty yang paling menarik ialah rangkaian luas produk berkualiti tinggi yang tersedia pada harga yang berpatutan. Tidak perlu mengosongkan dompet anda untuk merasai beberapa tawaran K-beauty terbaik di pasaran.

Jika anda sedang mempertimbangkan untuk merombak rutin solekan atau penjagaan kulit anda, Jom cuba senarai tujuh jenama K-beauty kos efektif yang anda patut terokai!

ARTIKEL BERKAITAN: Tren K-Beauty Guna Sperma Salmon Untuk Kulit Cantik? Kim Go-Eun Turut Pakai Produk Ini

CosRx

Sangat terkenal dengan garis musin siput mereka, CosRx mempunyai beberapa produk penjagaan kulit terbaik yang bagus untuk semua jenis kulit!

Etude House

IKLAN

Jika ada pembungkusan ace jenama, ia pastinya Etude House. Bukan sahaja pembungkusan yang comel, malah produk mereka juga berkualiti tinggi! Terutamanya maskara curl-fix mereka yang tidak akan berganjak langsung!

3CE

Jika anda lebih menyukai nada neutral yang diredamkan, anda akan menyukai 3CE, yang asalnya dipanggil tiga mata konsep. 3CE mempunyai beberapa gincu dan palet pembayang mata yang terbaik!

Clio

Setakat ini beberapa celak terbaik di pasaran dan pewarna bibir, Clio terkenal kerana menjual pewarna bibir Peripera yang sangat terkenal, tetapi ia tidak berhenti di situ, jika anda tidak pernah mencuba celak mereka kedua-duanya dalam pensel dan bentuk pen, anda akan terkejut kerana ini tidak berganjak langsung!

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: Pembetulan Titik Gelap Di Wajah, Peranan Penting Ampul Dalam Rutin Kecantikan Ramai Yang Tak…

Innisfree

Sudah tentu, satu lagi jenama K-beauty yang ikonik, anda tidak boleh ketinggalan menggunakan Innisfree! Garisan teh hijau mereka memberikan keajaiban untuk kulit anda, dan jika anda mencari cara yang berpatutan untuk mendapatkan kulit kaca, maka anda ingin mencuba pelembap ‘Jeju Cherry Blossom’ mereka!

IKLAN

Missha

Jika anda sedang mencari krim BB yang hebat yang berfungsi, tetapi tidak kelihatan seperti kek, maka Missha adalah jenama yang sesuai. Memberi perlindungan sempurna kepada anda, krim BB Missha memberikan anda banyak produk tanpa berbelanja!

Nature Republic

Memberikan suasana yang serupa dengan Innisfree, Nature Republic juga menawarkan beberapa produk K-beauty murah yang terbaik; pemerah pipi bunga mereka, krim super aqua moist, dan air pembersih berkarbonat mereka adalah beberapa produk yang lebih terkenal!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/EGii7GcFLQE

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI