Bila ambil gambar, semuanya tak kena! Wajah nampak kusam, kurang berseri dan kulit tidak bermaya menyebabkan rasa malu untuk memuat naik gambar di laman sosial. Mesti kena pakai ‘filter’ baru wajah nampak berseri. Alahai, bila rakan-rakan yang lain bebas tersenyum melihat gambar sendiri di Instagram, rasa kecil pula diri ini! Apakah solusinya?

Tahun baru bakal menjelma, jadi sudah tiba masanya untuk sesuatu yang baru! Selain mahu kekal sihat, resolusi untuk tampil cantik juga harus ada. Lengkapkan rutin penjagaan kecantikan kulit anda sempena tahun baru ini dengan Flavettes Effervescent Glamz! Tak perlu pakai ‘filter’ lagi lepas ini, semuanya hanya dengan Flavettes Effervescent Glamz!

Apakah itu Flavettes Effervescent Glamz?

Nak tahu kenapa produk Flavettes Effervescent Glamz dari Flavettes Nutriskincare ini harus dijadikan rakan baik anda? Sudah pastilah ia dapat menjadikan kulit wajah lebih berseri dan tona yang sekata! Tak perlu pakai ‘filter’ pun, kulit wajah nampak mulus, anjal dan menawan! Orang pun keliru bila melihat gambar anda di Instagram! Flavettes Effervescent Glamz yang terbaru ini mempunyai kandungan tambahan seperti L-Glutathione, Kolagen Peptida dan Vitamin C yang amat penting untuk memberikan kulit lebih cantik, berseri, anjal dan sihat! Hanya dengan pengambilan satu tablet setiap hari, pastinya anda lebih berseri-seri luar dan dalam! Rugi tak cuba!

Kelebihan Flavettes Effervescent Glamz

Sememangnya Flavettes Effervescent Glamz ini untuk seluruh kaum wanita di Malaysia! Produk ini HALAL dan sangat mudah untuk diamalkan setiap hari, kandungan Kolagen Peptida yang 300 kali lebih kecil mampu untuk meresap jauh ke dalam tubuh badan dan memberikan keanjalan kepada kulit. Ini baru betul-betul berkesan sis! Malah kandungan 4 kali ganda L-Glutathione dapat menghalang Eumelanin (Melanin gelap) serta mampu untuk meningkatkan kandungan Pheomelanin (melanin kuning-merah). Ia sekaligus dapat menjadikan kulit anda kelihatan lebih cerah dari sebelumnya. Kelebihan yang ada pada L-Glutathione juga berfungsi sebagai bahan antioksidan yang kuat serta berfungsi untuk meneutralkan patagen. Bukan itu sahaja malah, L-Glutathione menjadi begitu efektif apabila digabungkan dengan sumber Vitamin C yang bertindak untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dan mampu untuk menghalang sintesis melanin, kata lain, gabungan L-Glutathione dengan Vitamin C mencerahkan kulit dengan lebih berkesan.

Eh risau kalau perisanya kurang sedap? Usah risau sis! Flavettes Effervescent Glamz didatangkan khas dengan perisa menarik iaitu oren with a hint of vanila. Jadi, produk terbaru dari Flavettes Nutriskincare harus menjadi kunci rahsia kecantikan baharu anda!

Tunggu apa lagi? Cuba dan rasai magis Glamz hari ini di https://shopee.com.my/mall/search?keyword=glamz&shop=21516516

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hijabista, KL MY (@hijabistamag)

Kami ingin mengkaji selidik tentang produk terbaru dari FlavettesMohon menjawab soala berkaitan di bawah ini ya! Terima kasih! 

Soalan Flavettes Nutriskincare:

 

1. Apakah kebaikan Kolagen Peptida berbanding Kolagen biasa di pasaran pada kulit?

IKLAN
Size molekul 300x lebih kecil berbanding size molekul Kolagen biasa agar lebih senang terserap ke dalam badan
Tak tahu tentang Kolagen 

 

2. Apakah sumber utama anti-oksidan pada kesihatan kulit?

L-Glutathione, Vitamin C 
Coklat 

}catch(e){console.log('error',e)}

 

3. Apakah rutin atau langkah terbaik untuk mengambil tablet Flavettes Effervescent Glamz?

Lakukan rutin penjagaan kecantikan kulit wajah sebelum mengamalkan 1 tablet Flavettes Effervescent Glamz 
Jangan menggunakan produk pelindung matahari di bawah cahaya matahari