Berkat rezeki, sayap usahawan Muabellaz terus berkembang dengan pembukaan kedai runcit BellazMARTNUART di kampung halamannya di Kedah.

Teruja melihat kesibukan Muabellaz dan suami berniaga. Dari dunia kosmetik ke bisnes makanan, kini mereka dilihat membuka sebuah kedai runcit baharu, BellazMARTNUART di Jitra.

Berkat rezeki dan populariti Bellaz di media sosial, hasrat untuk memiliki sebuah kedai runcit menjadi kenyataan. Idea pembukaan kedai ini tercetus daripada suami Bellaz, Anuar Ahmad yang juga memiliki minat serupa dalam bidang keusahawanan.

Facebook Make Up By Bellaz

 

Facebook Make Up By Bellaz

 

“2.30 pagi masih di sini. Ya Allah murahkan rezeki suamiku, yang selalu support ku dari dulu lagi.

Permudahkan segala urusannya di dunia dan akhirat. Hampaa BellazMARTNUART on the way buka insyaallah,” kongsi Bellaz atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini.

IKLAN
Facebook Make Up By Bellaz

 

Facebook Make Up By Bellaz

 

RAJIN BERNIAGA

Dalam hantarannya di media sosial semalam, kelihatan stok barangan runcit sudah mula disusun kemas di atas rak. Selain mereka suami isteri, gelagat anak bongsu Bellaz, Aisywara Nealofa juga sibuk ‘membantu’ di dalam kedai.

IKLAN

Kerap berkongsi aktiviti jualan di media sosial, pempengaruh ini walaubagaimanapun belum memaklumkan tarikh pembukaan rasmi kedai runcit tersebut.

Bellaz sebelum ini ligat berniaga produk kosmetik dan kecantikan miliknya iaitu Bellaz Beauty dan menjual pelbagai jenis makanan seperti karipap, cucur badak serta aneka pencuci mulut yang dibuat sendiri.

“Semoga yang nampak post ni Wara doakan semua ada rezeki besar menanti dan dipermudahkan segala urusan, aaminn.

Doakan buat Abah Wara sama. Buka kedai runcit ni dekat Jitra, Kedah.”

IKLAN
Facebook Make Up By Bellaz

 

Facebook Make Up By Bellaz

 

Kagum betul melihat kegigihan pasangan ini mengemas kedai runcit sampai lewat pagi. Daripada LIVE solekan, Bellaz dan Anuar sambung bekerja lagi. Itu belum dicampur tenaga menguruskan bisnes Bellaz Beauty dan sebagainya. Non-stop!

Syabas Bellaz dan Anuar! Semoga segala usaha mencari rezeki halal dipermudahkan dan mendapat kejayaan luar biasa.

Artikel berkaitan: https://www.hijabista.com.my/kulit-pernah-breakout-teruk-mawar-rashid-tak-buat-rawatan-estetik-hanya-pulihkan-dengan-cara-ini/

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI