Dayang Ara Nabellah Awang Astillah, yang turut dikenali sebagai Bella Astillah yang telah lama memukau hati ramai dengan bakat seninya, kini dinobatkan pula sebagai wajah eksklusif untuk koleksi tudung terbaru jenama yang diminati, DOA AZ.

Keputusan pemilihan Bella Astillah sebagai duta jenama tudung ini disebabkan sifatnya yang sering dikaitkan dengan keanggunan dan keindahan, serta antara keberanian dan kesopanan yang persis seperti ciri utama koleksi tudung tersebut. Dengan gaya yang menawan dan pesonanya yang luar biasa, Bella Astillah bukan sekadar menampilkan kecantikan luaran, tetapi juga mewakili kekuatan wanita Malaysia yang bersemangat dan berjaya.

Bella Mohon Doa Yang Baik Daripada Peminat

Bella memohon peminat- peminat dan rakyat Malaysia agar mendoakan dirinya supaya dapat menguatkan iman dan dan mendapat hidayah untuk menutup aurat dengan lebih sempurna dan memakai tudung di masa yang akan datang

IKLAN

”In sha Allah dengan harapan bahawa suatu hari nanti, Bella akan ke arah yang lebih dekat dengan Allah dan semoga Bella akan mula berhijab” ujarnya.

“Alhamdulillah, seperti yang kita tahu, founder kepada D0a Az Pemurah ini memang sangat baik hati, jadi tidak menjadi masalah untuk Bella meneruskan kerjasama dengan mereka”

“Bella terus bersetuju untuk bekerjasama dengan Abang Ben dan Kak Az ketika pertama kali mereka approach Bella” jelasnya.

Doa AZ Lancar 20 Koleksi Tudung Terbaru Beretemakan Floral

 

IKLAN

DOA AZ, sebuah jenama tudung yang diilhamkan oleh pempengaruh Tiktok dan Instagram, AZ pemurah muncul lagi dengan melancarkan edisi kedua DOA by AZ Pemurah yang diberi nama AZ Flover, di mana koleksi kali ini mengambil tema floral yang semestinya lebih dekat dengan hati para hijabi sekarang yang sentiasa inginkan tudung dengan rekaan menawan, mudah dibentuk serta harga yang berpatutan.

IKLAN

Menggunakan premium cotton voile yang eksklusif dan senang dibentuk, serta jahitan kemasan baby seam yang berbeza bagi setiap edisi, tudung bawal segi empat tepat (square) dengan corak yang menarik dan trendy ini juga sangat sesuai dikenakan dengan pelbagai gaya memastikan semua pemakai selesa dan kekal bergaya walaupun berhijab.

Berpegang kepada misinya untuk terus membantu golongan yang memerlukan di samping memberi sumbangan signifikan kepada masyarakat melalui inisiatif kebajikan, mereka kekal untuk menyumbangkan 30% daripada keuntungan DOA AZ kepada yang lebih memerlukan. Setiap koleksi dijual dengan harga terjangkau, hanya RM29 untuk Semenanjung Malaysia, dan RM31 untuk Sabah & Sarawak, dan dapat dibeli melalui reseller-reseller berdaftar DOA AZ.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI