Nadhir Nasar, pelakon muda yang sedang meningkat naik, sering muncul dalam rancangan TV sejak beberapa tahun lalu. Untuk dia membintangi rancangan Geng Ngaji, Nadhir perlu membaca beberapa ayat al-Quran.

Program Geng Ngaji menawarkan tetamu peluang membaca al-Quran. Pada dua tahun lalu satu peristiwa membuatkan ramai terhibur dengan gelagat Nadhir yang tersalah faham akan permintaan pengacara program itu. 

Artikel Berkaitan : Berbaju Melayu Lengkap, Senyum Sampai Hilang Mata, Penampilan Nadhir Nasar Buat Netizen Cair!

Namun, baru-baru ini pelakon terkenal Nadhir Nasar kembali bersiaran bersama Geng Ngaji. Ramai orang terkejut apabila mendengar dia bercakap lebih matang daripada dua tahun lalu.

IKLAN

Sungguh menakjubkan Nadhir Nasar apabila membaca ayat suci tersebut. Malah ada yang mengatakan bahawa mereka “melting” mendengarnya. Berikut adalah rakaman dia membaca ayat tersebut bersama Geng Ngaji.

 

IKLAN
@y13nnn29_ #nadhirnasar #nadhir #luckyboy #luckyfighter #gengngaji #phc #projekhighcouncil #naim #naimfirdausismet #naimhighcouncil #hilmiprojekanchorspm #kapla #kaplahighcouncil ##live #random #lawakmalaysia #lawak #viral #trending #fypage #fypシ #fyp #fypシ゚viral #malaysian #malaysia #malaysiatiktok #friends #friendship ♬ Silence 3 Minutes – Silence for Meditation

Ramai yang suka dan memuji Nadhir Nasar kerana kepulangannya dalam rancangan itu, dan melihat ruangan komen, memang ramai yang kagum dengan kemahiran membacanya.

Bacaan Ayat-ayat Suci Nadhir Nasar Membawa Kegembiraan Kepada Peminatnya Di Program Geng Ngaji.

IKLAN

Keterujaan peminat Nadhir diharap menjadikan apa yang Nadhir lakukan dapat dicontohi. Sekadar info, Ahmad Nadhir Ahmad Nasar lahir 17 Disember 1996 merupakan seorang pelakon yang kerjayanya bermula sebagai salah seorang peserta Hero Remaja 2020.

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI