Pelakon Zara Zya memanjtkan rasa syukur diatas segala nikmat yang dikurniakan Allah kepadanya, selepas impian untuk memiliki kereta idaman dimakbulkanNya.

Di dalam satu hantaran yang dimuat naik di Instagram, Zara,37, memuat naik sekeping fotonya bersebelahan kereta jenis Porsche 718 Boxster warna putih.

Zara Zya Panjat Rasa Syukur Ke Hadrat Ilahi

“Allah Makbulkan Doa Satu Persatu,” – Zara Zya Panjat Rasa Syukur, Kerja Keras Selama Setahun Berhasil!

“Dalam tak sedar, Allah telah pun makbulkan doa kita satu persatu. Apa yang kita ada hari ini, adalah apa yang kita telah doakan. Alhamdulillah,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Perkongsian berkenaan turut menarik perhatian ramai dan para peminat turut tumpang gembira melihat kejayaan yang dikecapinya.

Artikel berkaitan: Wajah Dulu dan Kini Di Bandingkan, Zara Zya Akui Jaga Penampilan Boleh Ubah Sedikit Imej Seseorang

IKLAN

Terdahulu memetik Harian Metro, Zara atau nama lengkapnya, Zainurul Razia Mohd Zainuddin akui impiannya berjaya direalisasi selepas lebih setahun mengumpul wang.

Akui Zara, dia selesa meletakkan sasaran seterusnya bekerja keras demi apa yang diinginkan.

“Allah Makbulkan Doa Satu Persatu,” – Zara Zya Panjat Rasa Syukur, Kerja Keras Selama Setahun Berhasil!

“Saya memang suka letakkan sasaran dan bekerja keras untuk mendapatkan sesuatu yang benar-benar saya mahukan. Saya kumpul wang sejak setahun lalu bagi membeli kereta ini.

IKLAN

“Syukur dan gembira sangat kerana saya memang mahukan kereta ini kerana ia lain daripada yang lain. Saya pun kena juga fikir soal kumpul wang ke depan lagi untuk kos penyelenggaraan dan alat gantinya,” katanya.

Setiap Orang Pasti Berjaya Jika Berusaha Keras!

Zara turut menjelaskan, tujuan utamanya berkongsi perkara itu adalah bagi membuktikan bahawa setiap orang mampu mencapai sasaran jika berusaha keras.

“Bagi saya, ini satu penghargaan hasil titik peluh selepas penat bekerja. Terpulanglah jika ada yang kurang senang dengan perkongsian ini kerana orang tetap bercakap.

IKLAN

“Sesiapa yang kenal rapat saja pasti tahu sasaran saya dan turut mengucapkan tahniah kerana berjaya mencapai impian. Saya anggap ini pencapaian yang cukup bermakna secara peribadi juga,” katanya lagi.

Untuk rekod, artikel ini merupakan artikel olahan semula dari Media Hiburan

Artikel berkaitan: Sudah Bertudung Labuh Di Gelar ‘Mak Cik’ Pula, Mia Ahmad Tukar Imej Kerana Allah SWT

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.