Obses untuk menjadi cantik tetapi tidak mahu keluarkan banyak wang! Untuk mengekalkan kulit yang bersih dan sihat mudah sebenarnya, cuma rajin untuk mencari solusi dari semua rangkaian produk kecantikan. Pengelupasan adalah kunci dalam mengekalkan rejimen penjagaan kulit berseri.

Hijabista telah mengumpulkan 5 skrub muka yang dapat membantu anda kekal cantik berseri. Senarai ini untuk memastikan anda dapat mencari skrub muka dengan harga yang berpatutan, sesuai untuk jenis kulit anda. Lihat senarai skrub muka ini untuk menyelesaikan tanda-tanda penuaan, minyak yang berlebihan, kekeringan, dan juga kepekaan kulit yang akan memastikan anda melihat diri anda yang paling bercahaya.

#1. NEUTROGENA OIL-FREE PINK GRAPEFRUIT EXFOLIATING ACNE FACE WASH AND FOAMING SCRUB

5 Skrub Muka Bajet Untuk Kulit Cantik dan Flawless Malah Nyahkan Tanda-tanda Penuaan.

Terbaik untuk merawat kulit berjerawat kerana formula asid formula asid salisilik maksimum diaktifkan dalam scrub muka berbuih untuk membantu merawat jerawat melalui penyingkiran lembut. Ia dirumuskan dengan ekstrak limau yang diperolehi secara semula jadi serta mempunyai khasiat vitamin C.

#2. CLEAN & CLEAR OIL-FREE DEEP ACTION EXFOLIATING FACIAL SCRUB

5 Skrub Muka Bajet Untuk Kulit Cantik dan Flawless Malah Nyahkan Tanda-tanda Penuaan.

IKLAN

Formula bebas minyak dengan rasa penyejukan yang menyegarkan “Aroma itu indah dan bau bersih dan segar. Ia tidak memerlukan banyak produk sama ada, jumlah kecil ke dalam sawit anda dengan baik untuk mencuci muka anda dengan mudah.” Ia tidak mengandungi microbead plastik dan bebas minyak.

#3. CETAPHIL EXTRA GENTLE DAILY SCRUB

5 Skrub Muka Bajet Untuk Kulit Cantik dan Flawless Malah Nyahkan Tanda-tanda Penuaan.

Pengelupasan lembut ini merawat kulit kering, membosankan sambil membersihkan untuk menyokong perolehan sel semula jadi. Produk ini telah diuji oleh dermatologi. Dirumuskan dengan granul mikro halus bukan komedogenik.

IKLAN

#4. OLAY REGENERIST MICRO-SCULPTING SCRUB CLEANSER

5 Skrub Muka Bajet Untuk Kulit Cantik dan Flawless Malah Nyahkan Tanda-tanda Penuaan.

Sesuai dan terbaik untuk merawat kulit dan anti penuaan. Ramai yang berpuas hati menggunakan skrub ini, kerana membuatkan kulit mereka kelihatan lebih muda. Amboi, kalau macam ni admin pun nak cuba lah!

IKLAN

#5. NEUTROGENA OIL-FREE ACNE FACE WASH DAILY FACE SCRUB WITH SALICYLIC ACID ACNE MEDICINE

5 Skrub Muka Bajet Untuk Kulit Cantik dan Flawless Malah Nyahkan Tanda-tanda Penuaan.Terbaik untuk untuk merawat jerawat atau kulit berminyak, ia juga dapat menyelamatkan kulit kerana ia mempunyai asid salisil yang kuat dan teknologi yang jelas mikro membantu membersihkan dan mengelupas dalam ke liang-liang untuk kulit yang kelihatan sihat
Tidak mengandungi microbeads plastik. Diformulakan dengan ubat asid salicylic acid.

Sumber dari: Rank & Style

 

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI