Kehadiran Engku Aleesya di majlis perkahwinan ayahnya iaitu Engku Emran dan Noor Nabila mencuri perhatian ramai. Mengenakan busana berwarna putih, Aleesya turut kelihatan mesra bersama Jebat dan ahli keluarga ibu tirinya.

Malah, Engku Aleesya tidak kelihatan kekok menyertai beberapa aktiviti yang dianjurkan oleh keluarga Nabila selepas majlis tersebut berlangsung. Jelas terserlah keayuan wajah Engku Aleesya yang jelita persis ibunya, Erra Fazira.

Di Instagram, Noor Nabila yang merupakan kakak kepada Neelofa telah memuat naik satu posting khas sempena ulang tahun kelahiran anak tirinya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila)

Ya Allah ku bersyukur dan berterima kasih Ya Allah.. kau serikan hidupku dan anakku dgn kehadiran Aleesya. Wahai Rabbul alamin panjangkan usianya, sihatkan dia, luaskan rezekinya, makbulkan segala doa-doanya, sempurnakan hajatnya, capaikan segala cita-citanya. آمين يا رب العالمين

Selamat hari jadi yang ke-12 sayang. Semoga Aleesya sentiasa dalam lindungan dan rahmatNya. We love you so much.

Menurut Nabila, kehadiran Aleesya menjadi penyeri hidupnya dan juga Jebat. Malan Nabila juga mendoakan yang terbaik buat anak tirinya itu sempena ulang tahun kelahiran Aleesya yang ke-12.

Ternyata Engku Aleesya mewarisi kecantikan ibunya. Lihat sahaja gambar-gambar berikut:

IKLAN

 

 

IKLAN

 

 

IKLAN

 

 

 

Sumber kredit: Instagram Noor Nabila

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI