Hari Raya merupakan hari kemenangan yang dinanti-nantikan oleh seluruh umat Islam. Tentunya lebih meriah jika disambut bersama keluarga tersayang. Inilah masa untuk mengeratkan silaturahim setelah lama tidak bertemu dek kerana kesibukan kerja.

Jika dilihat di media sosial, kebanyakan individu menyambut Aidilfitri bersama keluarga di kampung halaman. Antara individu yang menarik perhatian Hijabista ialah Belle Al-Yahya. Seperti yang kita semua sedia maklum, Belle telah selamat melahirkan anak sekitar 24 Mei yang lalu dan masih lagi menjalani proses berpantang.

Aunties dah balik kampung ke? Tahun ni umar beraya atas katil je. ?

A post shared by Belle Al-Yahya (@bellealyahya) on

Meskipun sedang berpantang, Belle dilihat tetap meraikan Aidilfitri bersama ahli keluarganya yang lain. Bukan itu sahaja, pakaian yang tersarung di tubuh Belle tampak begitu cantik dan menawan. Belle dilihat sangat bergaya dengan koleksi pakaian daripada jenama butiknya sendiri, Bella Ammara.

IKLAN

Raya ke2 ? ( wearing tutu kurung from @bellaammara coming soon and kareena shawl )

A post shared by Belle Al-Yahya (@bellealyahya) on

Pada Hari Raya pertama, Belle dilihat memakai dress tutu gabungan dua rona memukau iaitu rona pastel dan hitam. Wajahnya pula tampak berseri dengan olesan solekan sekaligus menyerlahkan kejelitaan serta keayuan wajahnya.

IKLAN

Warna merah jambu pula menjadi tema Belle sekeluarga pada Hari Raya kedua. Para netizen turut memuji penampilan Belle yang cukup cantik pada pandangan mata mereka. Meskipun berpantang, Belle dilihat begitu bergaya dan tidak mengabaikan penampilannya.

IKLAN

Walaupun Berpantang, Belle Al-Yahya Tetap Tampil Cantik & Bergaya Demi Raikan Aidilfitri Bersama Keluarga Tersayang

Hijabista turut memuji Belle yang tetap menjaga dirinya meskipun sedang berpantang. Sebagai seorang wanita, penampilan memang perlu dijaga. Namun, jangan dilupakan proses berpantang yang sedang dilalui itu ya Belle. Tidak terlambat rasanya untuk Hijabista ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua hijabi di luar sana.

Foto: Instagram Belle Al-Yahya