Tiada yang paling membahagiakan apabila sambutan ulang tahun perkahwinan diserikan dengan berita cukup menggembirakan. Begitu juga yang berlaku sempena ulang tahun keenam perkahwinan Ustaz Don Daniyal dan isterinya Dr Husna Zahry. Melalui posting di laman sosial Dr Husna, dia memberitahu 23 Ogos lalu merupakan sambutan ulang tahun ke enam usia perkahwinanya mereka. Kali ini Ustaz Don membuat kejutan makan tengah hari di sebuah hotel. 

A post shared by husnazahry (@husnazahry) on


Dan hadiah cukup bermakna buat pasangan ini adalah apabila mereka berdua bakal dikurniakan dengan cahayamata ketiga tidak lama lagi. Muat turun gambar ultra sound menunjukkan Dr Husnza kini dalam trimester kedua  kehamilan anak ketiganya.

Jika kehamilan pertama dan kedua dia tidak berdepan alahan, namun kali ini senarionya agak berbeza. Berdepan masalah alahan seperti keletihan melampau, mual serta muntah namun doktor muda ini berjaya mengharunginya sebaik mungkin.

Sambutan ulang tahun keenam juga cukup bermakna apabila Ustaz Don turut membuat kejutan apabila meraikan isterinya itu dengan kejutan makan tengah hari di sebuah hotel di Putrajaya.

A post shared by husnazahry (@husnazahry) on


Sebelum ini juga Ustaz Don pernah membuat kejutan meraikan ulang tahun kelahiran isteri tercinta dengan menyamar sebagai pesakit.

Ternyata Ustaz Don memang dikenali sebagai seorang suami yang romantik seperti juga kala dia menyampaikan ceramah dengan nada humor yang tersendiri.

IKLAN

Sempena ulang tahun kali ini juga Dr Husna turut menitipkan kata-kata cukup bermakna. Menurutnya sepanjang enam tahun mereka berdua berkongsi setiap susah dan senang bersama, ketawa dan menangis juga bersama.

A post shared by husnazahry (@husnazahry) on


Malah Imamnya ini juga yang turut mengajar dia untuk sentiasa senyum dan menjadi insan yang baik walau dalam apa situasi. Dr Husna juga mengharapakan agar hubungan mereka akan kekal selamanya.

Posting ini mendapat reaksi positif dari netizen. Masing-masing mengucapkan tahniah (atas kehamilan ketiga) dan juga mendoakan hubungan mereka kekal till Janna.

IKLAN

zarinamzak Alhamdulillah. Semoga berkekalan hingga ke jannah Ameen

dressmuslimahmalaysia Alhamdulillah & tahniah

nilzaronar Alhamdulillah… moga smpi jannah ustaz don dn @husnazahry 

IKLAN

brokenleo77 semoga bhgia hingga ke jannah

nikileena1970 Happy 6th wedding anniversary to Dr @husnazahry and Ustaz Don. Congrats on your pregnancy. Insyaallah, this time could be a girl.

miedamust Alhamdulillah syukur…tahniah Dr @husnazahry dn ustaz don

A post shared by husnazahry (@husnazahry) on

KREDIT FOTO: INSTAGRAM DR HUSNA ZAHRY

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI