TRENDING

Trending

Urutan ‘Skincare’ Pagi Untuk Semua Jenis Kulit, Wajib Tahu!

Urutan 'Skincare' pagi untuk semua jenis kulit, wajib tahu kerana penjagaan muka tidak perlu berbelanja besar. Anda boleh mulakan dengan rutin harian anda, termasuk menggunakan penjagaan kulit pada waktu pagi.
Trending

Penghidap Ekzema, Perlu Waspada Pilih Produk!

Penghidap Ekzema, Perlu Waspada Pilih Produk! Jangan sembarangan kerana ia akan memberi kesan buruk kepadakulit yang menyebabkan kerengsaan. Atas sebab ini, adalah penting bagi penghidap ekzema untuk memilih produk penjagaan kulit yang betul.
Trending

Hafiz Mahamad Beri Elaun ‘Nursery’ RM 350, Mahu Ringankan Beban Pekerja!

Pempengaruh media sosial yang juga usahawan terkemuka, Hafiz Mahamad sebelum ini pernah menyatakan hasrat untuk memudahkan urusan pekerja di bawah seliaanya dengan membuka nursery (pusat jagaan kanak-kanak) agar pekerjanya boleh menempatkan anak-anak mereka disitu ketika berkerja.
Trending

Puteri Sarah Mahu Wanita Terinspirasi Dari ‘Naskah Hidupnya’, Jangan Mengalah! Terus Melangkah Ke Depan

Sejak kes ini tular di media sosial, ramai yang mula membuka mata melihat ketabahan seorang Puteri Sarah demi membesarkan kedua cahaya mata yang masih kecil tanpa kehadiran sosok yang dipanggil sebagai suami, ekoran suami yang sedang asyik dibuat cinta bersama wanita lain.
Trending

Cara Mudah Mengatasi ‘Stress’, Anda Boleh Cuba Di Rumah!

Atas sebab ini, adalah dipercayai bahawa aktiviti yang menyeronokkan semasa masa lapang adalah baik untuk meningkatkan mood dan kesihatan mental. Daripada Healthline, berikut ialah cara mudah anda boleh mengurangkan tekanan.

TRENDING POP