Akhirnya teka-teki selama ini terjawab. Pengacara serta pelakon yang dikenali ramai, Zulin Aziz akhirnya selamat melangsungkan ikatan pertunangan bersama pasangan, Farhan Norzaini.

Teka-Teki Terjawab, Zulin Aziz Akhirnya Bertunang Dengan Pilihan Hati!

Pasangan ini dilihat mesra dan seringkali menghiasi laman sosial Instagram yang menjadi perbualan netizen. Oleh kerana mereka berdua kelihatan manis bersama, ramai juga yang mendoakan agar hubungan mereka ke alam perkahwinan! Nampak gayanya, impian netizen menjadi kenyataan! Zulin Aziz yang manis molek berbaju kurung moden berona biru lembut kelihatan anggun dengan diserikan lagi bersama sentuhan solekan jurusolek Nurul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz)

 Teka-Teki Terjawab, Zulin Aziz Akhirnya Bertunang Dengan Pilihan Hati!

Kenyataan tentang pertunangan pasangan sejoli ini diumumkan menerusi laman Instagram Zulin Aziz. Barisan selebriti serta netizen tidak putus-putus mengucapkan tahniah dan mendoakan agar hubungan pasangan ini kekal hingga ke syurga! Tidak kurang juga, ramai yang teruja kerana akhirnya teka-teki selama ini terjawab!

IKLAN

Teka-Teki Terjawab, Zulin Aziz Akhirnya Bertunang Dengan Pilihan Hati! Teka-Teki Terjawab, Zulin Aziz Akhirnya Bertunang Dengan Pilihan Hati!

Team Hijabista mengucapkan tahniah kepadanZulin Aziz bersama pasangan dan mendoakan agar ikatan pertunangan ini dipermudahkan hingga ke alam syurga. InsyaAllah.Amin Ya Rabb!

IKLAN

Sumber gambar: Instagram Zulin Aziz

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

IKLAN

Bulan ini, Hijabista menghasilkan Majalah Hijabista Edisi Jawi menampilkan Nur Fazura sebagai penghias wajah hadapan. Menariknya, dengan setiap pembelian para pembeli akan menerima dua helai tudung istimewa.

Majalah ini boleh dibeli di laman Shopee Karangkraf Mall Official Store dengan harga RM29.90 sahaja. Berbaloi-baloi, beli majalah dapat pula dua tudung istimewa. Boleh dibeli di sini: Shoppe 

Teka-Teki Terjawab, Zulin Aziz Akhirnya Bertunang Dengan Pilihan Hati!