Photo by erica steeves on Unsplash
Di waktu pandemik begini, sememangnya adalah digalakkan untuk kita duduk di rumah sahaja berbanding berada di luar. Takkan nak buat masa begitu sahajakan? Jangan sia-siakannya, inilah saat yang tepat sebenarnya untuk anda semua capai berat badan yang ideal melalui bersenam.
Tanpa perlu berdiet atau makan supplement, anda boleh dapat berat badan yang diingini dengan hanya melakukan skipping. Betul ke boleh? Eh, mestilah! Yang pasti kuncinya adalah rajin! Ikuti tip berkesan yang dikongsikan oleh Kak L ini.
Sejak Kak L share Tips Kurus Tanpa Diet awal bulan January lepas.
Kak L tak sangka yang akan ramai share more than 12K & semangat nak kurus SECARA SEMULAJADI sebenarnya especially mommies macam Kak L kan nak kurus tapi takut nak makan apa-apa supplement.
Maybe ramai tak tahu yang sebenarnya NAK KURUS ni MUDAH ja.
Janji SABAR KONSISTEN & ISTIQOMAH
Salah satu tips Kak L share adalah Skipping😘
Maka ramai la mommies sekarang dah ada gajet-gajet kesayangan masing-masing di rumah untuk mereka workout dengan bahagia tanpa perlu menghabiskan masa di rumah pergi gym or berzumba bagai.
Beli yang murah-murah ja di DIY.
-Skipping
-Dumbell
Hik! Btw, Kurus DALAM RUMAH LEBIH BAHAGIA ok dari di luar❤️
Anak-depan depan mata.
Suami hari-hari tengok isteri workout lagi la aummmm😍mula-mula ja malu lepas tu tak malu dah aih.
Lagi nak cergas ada la.
Hik!
Yang ini memang senang siap boleh kira terus!

Mudah je sis kalau nak amalkannya. Samada kita nak atau tak nak je. Permulaannya mungkin susah tapi hasilnya pasti berbaloi!

IKLAN

kredit: Ezzah Azlinda

IKLAN
IKLAN