Pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha memang dilihat sebagai pasangan yang sangat romantik. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran anak mereka, Yusuf Iskandar yang dilihat semakin bijak seperti keduanya. Baik Hairul dan Hanis masing-masng menunjukkan sifat ‘loving’ dan boleh kita lihat dalam apa jua status yang ditulis dalam laman sosial masing-masing. Baru-baru ini respon balas Hanis Zalikha terhadap suaminya dilihat cukup ‘sweet’. Ini gara-gara Hairul tertinggal kad akses rumah mereka.

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Sebelum itu Hanis memuatkan status di insta storynya di mana suaminya itu tertinggal kad akses rumah mereka. Pada mulanya Hanis mahu membalasnya dengan perkataan sedikit kasar, tetapi kemudiannya memikirkannya suaminya itu tidak pernah berkata demikian.

Tak Cakap KASAR, Terima Pasangan Seadanya & Sanggup ‘BERGELAP’ Rahsia Hubungan Hanis & Hairul KEKAL Hingga Ke JANNAH

Daripada perkataan ‘Apaaa’ yang mahu di hangar, Hanis terus menulis perkataan ‘okay sayang’ yang menunjukkan dia tidak marah dengan perbuatan suaminya itu.

IKLAN

Dalam hal ini Hanis cukup bijak dalam mengukuhkan hubungan mereka suami isteri. Bukan itu sahaja sikap loving pasangan ini. Malah sebelum tu juga, Hairul dan Hanis serta anak mereka turut bercuti bersama jika ada masa terluang.

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Sebelum itu juga Hairul pernah menyatakan pujian ke atas Hanis yang bersedia menerima dirinya walaupun dirinya serba kekurangan sebelum itu.

IKLAN

Dalam posting terbaru juga, Hanis nampaknya sanggup hidup bersusah payah dengan suaminya itu kerana tak kisah untuk bergelap bersama disebabkan Hairul yang tidak membayar bil api selama 5 bulan. Walaupun mengajak tinggal di hotel, tetapi Hanis menolak kerana bukan selalu dapat merasai momen begitu.

IKLAN

Pasangan yang berkahwin sejak 2015 ini memang menjadi inspirasi kepada mereka yang baru dan sudan berkahwin. Malah sejak berkahwin, jarang ada kontroversi yang mengganggu kehidupan kecil keluarga ini.

KREDIT FOTO: INSTAGRAM HANIS ZALIKHA & HAIRUL AZREEN

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI