Seperti yang diketahui ramai, Asyalliee yang satu ketika dahulu dikenali sebagai ‘Syasya Solero’ telah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 2 Januari yang lalu. Asyalliee telah melahirkan bayinya secara normal dengan bantuan induce.

Setelah hampir seminggu para pengikut Instagram (IG) Asyalliee berteka-teki dengan nama serta wajah anaknya, akhirnya Asyallie telah memaparkan wajah serta menukar nama anaknya di IG. Mengikut perkongsian di IG milik anaknya itu, nama yang telah diberikan ialah Haider Mikhael. Alahai, sedapnya nama! Haider merupakan nama kepada sahabat Nabi Musa as.

Setelah Seminggu Berteka-Teki, Akhirnya Asyalliee Dedahkan Wajah Bayi Lelakinya. Subhanallah, Memang Comel Haider Mikhael!
Foto: IG Haider Mikhael

Dalam IG milik Haider Mikhael, Asyalliee turut berkongsi beberapa keping gambar serta video yang memaparkan separuh wajah anaknya. Memang comel!

IKLAN

Artikel Berkaitan: Terharu Dicium Suami Berkali-kali Selepas Lahirkan Anak, Asyalliee Kini Bergelar Ibu Kepada Seorang Bayi Lelaki. Tahniah!

Jom kita lihat gambar-gambar yang dikongsikan oleh Asyallie. Hijabista doakan agar Haider Mikhael membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

IKLAN

IKLAN

Sumber: Instagram Asyallie & Haider Mikhael

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI