Jenama telekung terkenal tempatan yang menjadi impian setiap wanita Islam memilikinya, Siti Khadijah tetap unggul di pasaran. Melangkah satu tapak yang luar jangkaan, terkini, Siti Khadijah sudah mempunyai sebuah mesin layan diri pertama yang terletak di lorong menuju surau RnR Seremban ke arah Utara.

Mesin tersebut bukan sahaja menjual telekung , malah mempunyai pelbagai jenis sejadah, kopiah, beg untuk telekung, stokin wanita dan juga kopiah buatan jenama tersebut.

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Mesin Layan Diri Keperluan Solat, Siti Khatijah Memudahkan Orang Ramai Beribadah.

IKLAN

Menurut pengasas jenama telekung tersebut, Padzilah Enda Sulaiman dengan adanya mesin layan diri tersebut ia bukan sahaja memudahkan sesiapa sahaja untuk menunaikan tuntutan solat, bahkan orang ramai boleh menggunakannya untuk membeli ‘buah tangan’ kepada insan yang tersayang. Adanya mesin tersebut, merupakan hasil buah fikiran dan kerjasama pasukan Siti Khadijah sendiri, tambahnya lagi.

Warganet yang melihatnya ramai yang berasa bangga dan kagum dengan kewujudan mesin layan diri Siti Khadijah itu.

IKLAN

Mesin Layan Diri Keperluan Solat, Siti Khatijah Memudahkan Orang Ramai Beribadah.

Lebih menarik lagi, salah seorang pasukan Siti Khadijah yang menjayakan mesin layan diri itu berkongsi gambar pelanggan pertama yang menggunakan mesin tersebut merupakan seorang pemuda yang membelikan telekung sebagai hadiah untuk ibunya setelah sekian lama dia tidak dapat balik beraya di kampung.

IKLAN

Jika anda dalam perjalanan ke Utara, bolehlah singgah R&R Seremban untuk merasai pengalaman sendiri bagi mendapatkan produk-produk Siti Khadijah dengan lebih mudah hanya menggunakan mesin layan diri sahaja.

Difahamkan, Siti Khadijah akan menambah lagi mesin layan diri tersebut di beberapa lokasi lain pada masa akan datang.

https://youtu.be/zXFfDzLyO2Y

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI