Pertama kali menunaikan solat dhuha, Syatilla Melvin atau lebih mesra disapa Tilla tidak malu berkongsi kisahnya bersama pengikutnya di Instagram kerana mahu berkongsi hikmah disebaliknya.

Selain itu, pengasas bersama jenama Kekasih ini juga percaya dirinya juga tidak keseorangan kerana pastinya ramai juga yang seperti dengan dirinya.

😭BERPULUH TAHUN HIDUP TAK PERNAH BUAT SOLAT DHUHA😭

Ya Allah malu sebenarnya nak mengaku😭tapi Tilla percaya mungkin ada juga hamba allah yang pernah ada dekat tempat Tilla harini😢 dulu solat yg wajib pun rongak-rongak, apatah lagi yang sunat.

IKLAN

Segan and malu gila nak mengaku sebenarnya, takut orang fikir bukan-bukan, takut orang kutuk, takut orang cop kita bukan-bukan😢

Tapi bila fikir balik, why not aku share je benda ni, mana tahu bila followers yang baca ni tiba-tiba terbuka hati nak buat jugak ke kan? 😍pasti ramai yang tengah berlawan dengan ego diri sendiri sekarang ni. Sama macam Tilla!!

Dan Tilla pilih untuk share sebab Tilla dah berjaya buat!!!!!!!🤗dan insyaAllah akan terus konsisten buat.

IKLAN

Owh by the way, Sebab tak pernah buat solat dhuha ni dulu, so cara nak niat pun kena google tengok youtube😭malu dgn diri sendiri tuhan ja tau

Tapi bila dah start buat, rasa sayangnya nk tinggal😍rasa macam keperluan pulak! kalau tak buat rasa bersalah macam mana tak tau. Insyallah sedaya upaya tengah usaha untuk buat hari-hari. doakan kami please🤍

IKLAN

Result melalui solat dhuha ni Tilla dapat sangat luar biasa! Nanti Tilla share ok next posting?

By the way, jangan pernah rasa terlambat untuk mula buat benda baik. Selagi ada rezeki bernafas, selagi tu kita ada peluang🤍setuju sangatkan?😍🤍

Sememangnya tidak pernah terlewat untuk kita mengerjakan sesuatu kebaikan dalam hidup. Sentiasa berusahalah untuk memperbaiki diri sendiri. Mana tahu sekecil-kecil perkara itulah yang akan menjadi asbab untuk ke syurga kelak bukan?