Pernah tak anda hadapi situasi dimana anda betul-betul memerlukan wang, hingga bertindak memohon pinjaman peribadi untuk tujuan tertentu dan sanggup melakukan pelbagai prosedur yang digariskan.

Namun, berakhir dengan kekecewaan apabila permohonan pinjaman anda ditolak buta-buta meski setelah berhempas pulas berusaha menepati syarat-syarat permohonan.

Jangan khuatir sis, kini anda dapat menjalani perkhidmatan kewangan dengan lebih mudah! Semuanya hanya di hujung jari anda dengan adanya aplikasi LULUS!

Apa Itu Aplikasi LULUS?

 

‘Loan’ Tak Lepas? Jangan Risau Sis, Aplikasi LULUS Kini Tawar Khidmat Kewangan Lebih Mudah, Mesra Pengguna!

Mesti ada diantara anda yang tertanya-tanya apa itu aplikasi LULUS, untuk pengetahuan hijabi, aplikasi ini merupakan rangkaian produk dan perkhidmatan kewangan komprehensif yang dilaksanakan menerusi kerjasama strategik diantara tiga syarikat gergasi iaitu Erbe World, CTOS dan CelcomDigi.

Aplikasi ini dibangunkan bertujuan untuk menyediakan akses kepada pelbagai pilihan bagi memenuhi keperluan unik masyarakat, dalam masa sama merevolusikan lanskap perkhidmatan kewangan negara.

Ketua Pegawai Eksekutif Erbe World Holding, Datuk Muhammad Amir Abdullah, berkata untuk memperluas jaringan dan menawarkan pelbagai perkhidmatan dalam skop kewangan, LULUS bakal menjalinkan kerjasama dengan beberapa lagi syarikat lain, seperti Fintech, Biro Kredit dan Institusi Kewangan.

IKLAN

“Menerusi aplikasi ini, pengguna boleh melakukan semakan pinjaman menggunakan teknologi canggih serta menerusi sumber data yang boleh dipercayai dan antara muka yang mesra pengguna.

“Perkhidmatan ini juga direka bentuk untuk memenuhi keperluan individu dan perniagaan, menyediakan laporan kelayakan pinjaman yang cepat, tepat dan boleh diakses.

“Setakat sekarang, pada tahun pertama saya menyasarkan 10 juta transaksi menerusi aplikasi ini,” katanya sewaktu majlis menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) di antara ERBE, CTOS dan CelcomDigi.

Lulus Mudahkan Urusan Perkhidmatan Melibatkan Kewangan!

‘Loan’ Tak Lepas? Jangan Risau Sis, Aplikasi LULUS Kini Tawar Khidmat Kewangan Lebih Mudah, Mesra Pengguna!

IKLAN

Mengulas perkara sama, Pengasas dan Ketua Pegawai Operasi LULUS, Mohd Hasrul Syafiq Mohd Ismail berkata aplikasi ini bakal memberi kuasa kepada individu untuk mendapatkan pembiayaan dan produk kewangan dengan lebih pantas dan tuntas.

“Perbankan sebagai Perkhidmatan (BaaS) adalah intipati misi kami. Melalui model BaaS, kami bertujuan untuk menyediakan perkhidmatan perbankan yang lebih berpatutan, cekap, dan mudah diakses kepada pelanggan kami.

“Dengan kerjasama daripada 21 bank, 5 bank digital, koperasi kredit dan syarikat-syarikat pinjaman lain, rakyat Malaysia akan merasai manfaat nyata melalui BaaS Lulus.

Artikel Berkaitan: Syria Care dan Sinar Karangkraf Bersama Menjalinkan Kempen Bantuan Musim Sejuk 10.0

IKLAN

“Pendekatan revolusi ini memberi kuasa kepada individu untuk mendapatkan pembiayaan dengan lebih cepat dan mudah, menguruskan kewangan mereka dengan lebih berkesan, dan mengakses produk dan perkhidmatan kewangan yang sebelum ini di luar jangkauan mereka.

“Kerjasama kami dengan CelcomDigi dan CTOS turut memperkuatkan keupayaan kami, membolehkan kami menyampaikan perkhidmatan dengan lebih cekap dan efisyen,” jelasnya.

Hasrul berkata demikian dalam Majlis menandatangani perjanjian persefahaman (MoU) bagi mewujudkan aplikasi LULUS diantara syarikat Erbe, CTOS dan Celcomdigi.

Turut hadir pada majlis berkenaan adalah, Timbalan Menteri Kewangan, Datuk Seri Ahmad Maslan, Ketua Pegawai Eksekutif CTOS, Eric Chin dan Ketua Ketua Kerjasama dan Perkongsian CelcomDigi, Azman Ramli.

Artikel Berkaitan: NU Ideaktiv Dan EML Bekerjasama Sasar Kuasai Segmen Pengiklanan PKS

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI