Hanami, salah satu peneraju kepada fesyen tudung sedia pakai (instant) telah melancarkan Koleksi Raya Tahun 2020 yang dinamakan sebagai HANAMI LEBARAN 2020 di laman sesawang mereka yang baru diperbaharui.

Edisi raya tahun ini dihasilkan dalam kuantiti yang terhad untuk mengekalkan eksklusif dan diinspirasikan daripada lukisan flora yang terdapat di negara Jepun.

Beberapa selebriti tempatan dan rakan-rakan media turut bersama mengaktifkan jenama ini secara dalam talian serentak pada hari ini, 29 April 2020 jam 5PM seluruh negara!

HANAMI LEBARAN 2020 cukup berbeza

Dengan peningkatan permintaan terhadap selendang dan tudung sedia pakai dipasaran yang bercorak flora dalam beberapa tahun ini, rekaan koleksi Hanami Lebaran tahun ini direka khusus untuk mengembalikan corak bunga-bungaan kepada fesyen moden. Idea disebalik Hanami Lebaran tahun 2020 ini juga disebabkan ramai hijabi meminati rekaan yang bermotifkan flora. Untuk memenuhi permintaan terhadap rekaan dan penggayaan, koleksi ini didatangkan dengan koleksi tudung sedia pakai dan selendang (shawl).

IKLAN

Rekaan traditional sentuhan moden

Koleksi ini diinpirasikan oleh pasukan rekaan Hanami yang mendapati rekaan tradisional yang bermotifkan flora ditambah dengan sentuhan moden menjadi trend pada masa kini. Sebelum rekaan ini dihasilkan, pasukan rekaan Hanami telah membuat banyak kajian dan pembangunan, bagaimana permintaan pasaran terhadap tudung jenis sedia pakai dan motif corak yang diminati oleh pengguna di luar sana.

IKLAN

Oleh itu, pasukan rekaan Hanami telah menemukan kesimpulan bahawa para pengguna semakin menghargai dan mencintaai rekaan daripada koleksi flora yang digayakan dengan pemakaian tudung jenis sedia pakai bagi memudahkan mereka melakukan aktiviti seharian dengan mudah disamping tidak ketinggalan dalam menggayakan fesyen terkini.

IKLAN

Pasukan rekaan Hanami telah mereka rekaan edisi Hanami Lebaran tahun ini seterusnya menjadi stail Hanami tanpa menghilangkan estetatik pemakaian tudung itu sendiri dan seterusnya ia menjadi koleksi yang amat disukai. Ia direka khas untuk dipadankan dengan wanita moden dan juga wanita berciri tradisional.

Koleksi Hanami Lebaran Tahun 2020 ini didatangkan dengan beberapa corak berlainan dalam potongan selendang, bawal sedia pakai, selendang sedia pakai dan beberapa lagi. Koleksi ini boleh didapati bermula dengan harga RM69 sehingga 89 setiap satu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK TDG SARUNG YG ADA “CLASS”? (@hijabbyhanami_gallery) on

Koleksi Hanami Lebaran Tahun 2020 ini dan juga koleksi Hanami yang lain boleh didapati dilaman sesawang rasmi hijabsbyhanami dan juga di stokis yang berdaftar.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI