Warganet ramai yang mengikuti perkembangan tentang adik Ainul Mardhiah apatahlagi kesihatan Ainul berada dalam keadaan yang kurang memuaskan.

Beberapa jam yang lalu ayah Ainul, Ahmad Safiuddin ada berkongsi keadaan terkini Ainul.

“Kita Tunggu Ainul Bangun Semula, Moga Allah Izin”- Ayah Ainul Minta Maaf Menulis Ketika Beremosi Sampai Orang Salah Faham

Namun ayah Ainul menerangkan mengenai isu status yang dimuat naik sebentar tadi.

Assalamualaikum wbt.

IKLAN

Ainul masih ada lagi, dia masih bernafas. Saya minta maaf sangat sangat mungkin saya menulis ketika beremosi sehingga buat orang salah faham.

Saya harap mana mana page atau individu yang muatnaik status ainul dah tiada itu supaya padam atau diturunkan.

Saya minta maaf, bukan salah anda, ini salah saya sendiri. Saya tak cukup tidur 4 hari ni menyebabkan fikiran saya tidak “stabil”. Dan mungkin memuatnaik status dalam keadaan yang terlalu emosi dan sedih.

IKLAN

“Kita Tunggu Ainul Bangun Semula, Moga Allah Izin”- Ayah Ainul Minta Maaf Menulis Ketika Beremosi Sampai Orang Salah Faham

Jauh sekali saya minta Ainul pergi walaupun saya tak tahu sampai bila Ainul kena tahan macam tu. Saya doa dia sentiasa diberi kekuatan untuk bertahan. Saya yakin, Tuhan dah lama angkat sakitnya. Air muka dia tetap nampak tenang. Saya redha. Apa yang berlaku, saya berlapang dada dan terima itu sebagai takdirNya.

Benar, Ainul dalam keadaan tak stabil. Sawan panas @ demam sawan. Tapi apa pun, Doctors dah support Ainul apa yang patut dan kita tunggu Ainul bangun semula. Moga Allah izin.

IKLAN

Saya minta maaf sekali lagi ye.

Sumber kredit: Facebook Ahmad Safiuddin

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.