Tinggal beberapa hari sahaja lagi, pelakon dan pengacara pujaan ramai iaitu Mira Filzah mengumumkan bakal bergelar isteri pada minggu ini kepada Malaysia Hari Ini.

Dikatakan bakal menjadi ‘Wedding of The Year’, perkahwinan Mira ini juga mendapat liputan daripada TV3 yang menjadi penyiar rasmi majlis perkahwinannya di mana rakyat Malaysia boleh menyaksikannya secara langsung di kaca televisyen nanti.

IKLAN

Ketika ditanya oleh wartawan mengenai perkara yang membuatkannya tertarik pada pasangannya, Wan Emir Astar, Mira menjelaskan bahawa karakter yang dimiliki lelaki tersebut yang menggalas tanggungjawab sebagai anak sulung selepas kematian arwah bapanya yang telah menawan hatinya.

“I see him as my future husband and future father to my kids”

IKLAN

Mira juga menjelaskan bahawa Emir sudah mengenali dirinya ketika sudah berada dalam industri seni jadi dia sangat memahami dan tiada halangan untuk Mira meneruskan karier lakonan dan juga pengacaraan.

IKLAN

“InsyaAllah kita dapat tepis gosip-gosip itu bersama”

Pastinya seluruh rakyat Malaysia tidak sabar menantikan detik pasangan ini disatukan tidak lama lagi. Moga majlis nanti berjalan dengan lancar dan ikatan yang bakal dibina ini kekal sampai ke syurga. Amin.

https://www.instagram.com/p/CElz9TTF8YN/

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI