Kisah pergolakkan rumah tangga yang dibina bersama penyanyi lagu ‘Surat Cinta Untuk Starla’, Virgoun yang musnah akibat kehadiran gangguan orang ketiga tular dan mendapat perhatian hingga ke Malaysia.

Meskipun, Inara Rusli bukan figura yang dikenali di negara ini. Namun, kisah malang yang menimpa dia dan anak-anaknya apabila suami tercinta bertindak melakukan perbuatan khianat dibelakangnya, telah membuatkan ramai orang bersimpati terhadap kehidupan wanita cantik ini.

Wargamaya Tertanya Apakah Tip Kecantikan Yang Diamalkan Inara?

Inara Rusli Akui, Amalan Ini Adalah Faktor Kejelitaan ‘Semulajadi’ Miliknya Terpelihara!

Justeru, selepas membuka purdah, kejelitaan semulajadi Inara berjaya membuatkan ramai wargamaya terpukau dengan kecantikan yang dimilikinya dan rata-rata bertanyakan apakah amalan atau rejim kecantikan yang dilakukan untuk memperoleh kecantikan yang dimiliki Inara.

“Apa tips Inara supaya tetap cantik?Cantiknya mempunyai aura tersendiri, malah, sebagai wanita saya juga merasakan Inara kelihatan sangat cantik.

“Jangan bilang air wudhu ya,” seloroh Marissya Icha ketika berkesempatan menemubual Inara menerusi saluran YouTube lapor Liputan 6.

IKLAN

Inara Amalkan Rutin Bangun Solat Malam

Inara Rusli Akui, Amalan Ini Adalah Faktor Kejelitaan ‘Semulajadi’ Miliknya Terpelihara!

Menurut Inara, untuk memperoleh kecantikan dia tidak mempunyai atau mengamalkan sebarang rejim yang keterlaluan atau berlebihan. Bagaimanapun, jelasnya mungkin kecantikan semulajadi yang dimilikinya dipelihara oleh Allah kerana sering mendirikan solat pada waktu malam.

Artikel berkaitan: “Jika Ayah Saya Ada, Mungkin Tatu Saya Tidak Sebanyak Ini”-Virgoun Kongsi Kisahnya Bergelar Mualaf 

IKLAN

“Mungkin kerana saya sangat menitikberatkan melakukan solat malam sebagai rutin harian saya.

“Justeru, secara tidak langsung mungkin sedikit sebanyak air wuduk juga mempengaruhi dalam memelihara kecantikkan saya,” ujar Inara.

Terdahulu Hijabista ada melaporkan tentang Inara yang tidak mahu terus berduka, lemah dan dipijak.

IKLAN

Beliau akhirnya bangkit bersama luka yang ditinggalkan Virgoun dan mengambil keputusan untuk membuka purdah demi mencari rezeki dan meneruskan keberlangsungan hidup bersama anak-anaknya sebaik sahaja proses perceraian berlangsung di mahkamah.

Artikel berkaitan: Kisah Unik Dalam Perjalanan Rohani Mereka, 12 Selebriti Seberang Memilih Peluk Islam

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI