Siapa yang tidak kenal jenama peranti pintar terkemuka dunia, Huawei bukan? Terbaharu, Huawei memperkenalkan gedung aplikasinya sendiri iaitu Huawei AppGallery yang memberikan satu lagi pilihan baru dan hebat kepada pengguna.

Menariknya, di situ terdapat pelbagai aplikasi yang kita sebagai rakyat Malaysia biasa gunakan seperti WhatsApp, Facebook, TikTok, Touch n Go, Lazada dan banyak lagi. Selain itu, terdapat juga 18 kategori berbeza seperti perhubungan, perbankan, media sosial dan lain-lain.

Lebih jimat storan

Bukan itu sahaja, anda tidak perlu risau untuk menggunakannya kerana ia dijamin selamat ssetelah dilindungi empat lapisan perlindungan. Tambahan lagi, ia turut terkandung ciri Quick Apps.

IKLAN

Apa itu Quick Apps? Quick Apps ini membolehkan anda mengakses tanpa perlu memuat turun pun aplikasi tersebut. Dengan ini, ia sekaligus akan menjimatkan stor peranti anda. Di AppGallery juga anda boleh dapatkan permainan yang ada di seluruh negara. Tidak rugikan!

Tawaran berganda secara eksklusif

Di samping itu, turut menawarkan ganjaran bila anda muat turun daripada AppGallery termasuklah 50gb Huawei Cloud secara percuma 12 bulan manakala hanya 15GB diperuntukan oleh Google Drive.

Huawei juga meperkenalkan fungsi terbaru MEETime yang terdapat pada HUAWEI siri P40 terbaru. Teknologi terbaru ini membolehkan anda mendapatkan audio yang stabil di samping video beresolusi tinggi bila berhubung dengan peranti Huawei lain walaupun dalam cahaya yang malap atau sambungan internet yang lemah.

IKLAN

Bukan sahaja berkongsi skrin, anda juga boleh membuat nota sewaktu membuat panggilan video pada masa yang sama seperti membantu mereka ketika membeli-belah. Memang seronok!

Selain itu, Huawei juga telah memperkenalkan Huawei Video dan Huawei Music setanding dengan aplikasi Google Play Music dan Google Movie & TV. Namun, Huawei Video menjanjikan keistimewaan apabila memberikan anda tempoh 3 bulan akses premium percuma. Sangat eksklusif!

IKLAN

Sentiasa menghargai pengguna, Huawei turut menawarkan baucar diskaun dan keistimewaan VIP secara eksklusif. Anda boleh menang banyak hadiah yang menarik bila anda muat turun aplikasi terpilih. Pastikan anda tidak lupa ya untuk log masuk ke ID Huawei anda.

HUAWEI AppGallery ini juga lebih selamat berbanding Google Play Store kerana ia telah disahkan sijil keselamatan CC EAL 5+ terbaik dalam industri dan sijil-sijil keselamatan lain.

Tak sabar nak dapatkan produksi terbaharu HUAWEI? Jom beli sekarang juga di sini!

Untuk maklumat lanjut tentang Huawei AppGallery boleh layari https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI