Berbulan madu atau ‘honeymoon’ di luar negara memang menjadi idaman kebanyakan pengantin yang baru berkahwin. Menyaksikan keindahan negara asing bersama yang tersayang menjanjikan satu memori manis buat mana-mana insan di muka bumi ini.

Pastinya kos percutian yang berpatutan menjadi pilihan kerana tidak mahu membazir. Untuk tips yang menjimatkan, bolehlah mengikuti perkongsian oleh Nurul H.Miszdae ini yang telah mendapat lebih 19k shares di facebook ini. Dia telah menceritakan pengalamannya honeymoon di Istanbul dan Cappadocia dengan harga yang sangat berbaloi!

IKLAN

RM1400 sahaja untuk 7 hari. Dapat naik belon udara lagi!
Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Menikmati Istanbul dengan berjalan kaki kerana pemandangannya yang sangat cantik.Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul

Sempat merasai pengalaman tidur dalam gua.
Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul

Dapat menaiki belon udara panas dengan harga yang murah daripada yang lain.Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul Gadis Ini Kongsi Bajet RM 1.4k Sahaja Untuk Honeymoon Di Cappadocia Dan Istanbul

Untuk pasangan pengantin baru, bolehlah jadikan tips ini sebagai panduan untuk berbulan madu. Rancang percutian dengan sebaiknya, InsyaAllah segalanya akan berjalan dengan lancar nanti.

IKLAN

 

IKLAN

KREDIT : Facebook Nurul H. Miszdae