Siapa sahaja tidak tersentuh hati melihat permainan klasik yang dahulunya menjadi permainan wajib era sebelum digital. Sabtu lalu, dUCk mengejutkan rakan-rakan selebriti serta pelanggan mereka dengan koleksi permainan berpapan MONOPOLY x dUCk edisi terhad sebagai “sneak peek”.

The dUCk Group dengan bangganya menjadi jenama Malaysia yang pertama mengeluarkan permainan berpapan MONOPOLY edisi terhad, yang dikolaborasi bersama dengan Hasbro. Koleksi MONOPOLY x dUCk membawakan skarf edisi terhad, beg beli-belah, ‘keychain’ dan paling menarik sekali, set permainan berpapan MONOPOLY x dUCk iaitu permainan klasik yang disukai oleh lebih satu bilion peminatnya di seluruh dunia.

Gabungan eleman keseronakan untuk capai impian

MONOPOLY x dUCk dapat memberi inspirasi untuk anda mengejar impian, sebhagian harapan dari Vivy Yusof, Ketua Pegawai Kreatif dan Pengasas Bersama The dUCk Group. Kerujaan itu tidak boleh disampaikan dengan kata-kata, malah beliau sendiri masih tidak menyangka salah satu impiannya dalam menerajui jenama ini di peringkat antarabangsa tercapai.

IKLAN

“Bila saya fikirkan tentang kolaborasi MONOPOLY x dUCk ini, saya benar-benar teruja. Kolaborasi ini menjadikan dUCk sebagai jenama pertama di Malaysia, dan jenama fesyen sopan yang pertama di dunia untuk berganding bahu dengan Hasbro. Langkah ini bukan sahaja menunjukkan kepelbagaian jenama dUCk, tetapi juga perwakilan yang bermakna untuk komuniti hijabi, satu topik yang dekat di hati saya.”

IKLAN

MONOPOLY merupakan permainan klasik kegemaran ramai anak muda yang sedang membesar sebelum wujudnya era digital dan The dUCk Group amat gembira untuk berkongsi edisi ini kepada seluruh dunia. Paling bermakna peluang untuk menerapkan nilai-nilai yang dipupuk jenama ini ke dalam permainan yang tidak hilang ditelan zaman. Gabungan keseronokan pengembaraan, keinginan untuk mengejar cita-cita dan impian, juga yang paling penting sekali, mengeratkan hubungan dengan keluarga dan rakan-rakan.

Skarf MONOPOLY x dUCk

Manakala Bhavesh Somaya, Pengurus Besar Asia Selatan, Hasbro menzahirkan rasa bahawa kolabratif ini tidak lengkap jika tiada scarf yang sinonim dengan hijabi. Koleksi premium skarf dan aksesori fesyen MONOPOLY x dUCk menghidupkan semangat permainan ikonik ini yang boleh dirasai oleh peminat dalam semua peringkat umur.

IKLAN

Pastinya menjanjikan keseronokan abadi

Sebagai permainan berpapan klasik yang telah diberi sentuhan baharu, permainan berpapan MONOPOLY x dUCk membolehkan pemain menyusuri liku-liku kehidupan menerusi lensa D. Pemain memulakan langkah pengembaraan dalam permainan sebagai pelajar, mendapat pekerjaan pertama, menerokai dunia menerusi perjalanan, dan menikmati kehidupan terbaik mereka bersama keluarga dan kawan-kawan. Permainan ini mempunyai pembungkusan premium, merangkumi enam (6) cendarahati dUCk yang merupakan barang kegemaran D iaitu: cawan kopi, kamera, kapal jet, lipstik dUCk, beg beli-belah dUCk dan akhir sekali, itik kecil yang comel. Berbekalkan pengalaman dUCk yang sentiasa menjadi idaman ramai, pemain berpeluang mengumpul kotak-kotak dUCk dan membentuk dUCk tower bagi menggantikan rumah dan hotel yang biasa dihimpun dalam permainan MONOPOLY biasa.

Rekaan khas mencapai matlamat hidup baharu

Set lengkap Skarf, Beg Beli-Belah, ‘keychain’ dan permainan berpapan MONOPOLY x

Koleksi MONOPOLY x dUCk direka khas untuk membantu pemain atau dUCkies merasai keseronokan hidup dengan meraikan kemenangan, baik kecil mahupun besar dalam mencapai matlamat hidup mereka sendiri, sambil berkongsi kegembiraan dengan keluarga dan rakan-rakan sepanjang perjalanan koleksi edisi terhad MONOPOLY x dUCk di www.getducked.com dan aplikasi FashionValet.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI