Photo by Pavel Danilyuk from Pexels Photo by Thirdman from Pexels

Pastinya ramai di antara anda yang single sedang membaca artikel ini bukan? Sering kali memirkan setiap hari bilakah jodoh akan datang berkunjung tiba. Takpe, sis faham je sebab sis pun sama. Eh!

Usah buntu guys, berharaplah pada Yang Maha Esa. Kita boleh cuba berusaha melalui doa kerana doa adalah senjata bagi semua mukmin. Paling penting niatnya haruslah betul dan jangan sesekali mempermainkan hati orang lain.

Ikuti thread di bawah ini bagi mengetahui teknik yang boleh diamalkan bagi menjemput jodoh.

IKLAN

Amalkan teknik ‘Goal Praying’

Doa Dengan Spesifik Ciri Yang Dimahukan, Ini Cara Bertemu Jodoh Yang Boleh Orang Single Amalkan Doa Dengan Spesifik Ciri Yang Dimahukan, Ini Cara Bertemu Jodoh Yang Boleh Orang Single Amalkan Doa Dengan Spesifik Ciri Yang Dimahukan, Ini Cara Bertemu Jodoh Yang Boleh Orang Single Amalkan Doa Dengan Spesifik Ciri Yang Dimahukan, Ini Cara Bertemu Jodoh Yang Boleh Orang Single Amalkan Doa Dengan Spesifik Ciri Yang Dimahukan, Ini Cara Bertemu Jodoh Yang Boleh Orang Single Amalkan Doa Dengan Spesifik Ciri Yang Dimahukan, Ini Cara Bertemu Jodoh Yang Boleh Orang Single Amalkan

IKLAN

Kuncinya, sentiasa yakinlah yang Allah akan memakbulkan doa kita. Percayalah, ada hikmah disebalik hubungan yang putus dan tidak berhasil sebelum ini kerana Tuhan mahu kurniakan yang terbaik untuk kita. Doa, doa dan terus doa. InsyaAllah.

IKLAN

 

kredit: twitter @Hasnom07

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI