Wanita dan solekan memang tidak dapat dipisahkan! Walaupun mungkin solekan di wajah tidak dapat dilihat kerana dilindung pelitup muka, namun ia sama sekali tidak menghalang kita untuk tetap menata rias wajah agar terasa lebih gembira dan yakin dengan diri sendiri. Kalau bukan kita yang bahagiakan diri sendiri siapa lagikan?

Memahami kehendak wanita yang sentiasa mahu tampil cantik, jenama unggul WonderDewi menampilkan rangkaian produk terbaharu iaitu ‘Koleksi Catz WonderDewi’ yang membawakan konsep seksi, menawan, menarik dan pintar persis haiwan kesayangan ramai iaitu kucing yang pandai menjaga diri mereka sendiri dan sentiasa menjadi diri mereka yang sebenar. Meow!

Penampilan manja Nabila Razali dalam pelbagai mood

Tambah menarik, penyanyi dan pelakon pujaan ramai, Nabila Razali telah dilantik sebagai duta jenama Koleksi Catz WonderDewi ini. Patutlah gaya solekan Nabila sentiasa on point dan purr-fect! Kini, anda boleh tampil jelita sepertinya dan tiru makeup look serta trik solekan Nabila tanpa rahsia lagi.

Terdapat enam jenis alat solek berkonsepkan kucing yang boleh menampilkan pelbagai mood dan juga membebaskan watak felis dalam diri seorang wanita yang diperkenalkan dalam koleksi terhangat Catz WonderDewi ini.

Apa jua gaya yang dibayangkan di minda pasti akan dapat ditampilkan dengan hebat apabila menggunakan koleksi ini. Umpama Meow Seribu Manja, Dewi Seribu Gaya Koleksi Catz bagi Wanita Sempurna!

IKLAN

Rangkaian lengkap solekan sempurna

Rangkaian produk dalam koleksi ini datang dengan ciri lengkap untuk anda yang mahukan solekan yang sempurna lagi flawless. Antara produk yang tidak boleh dilepaskan ialah :-

IKLAN

1 WonderDewi Palet Eyeshadow (Earth Tone & Warm Tone)

 

IKLAN
 • 4 warna setiap palet (1 matte, 2 shimmer, 1 glitter)
 • Formula tahan lama, pigmented, mudah diadun & kalis comotan
 1. WonderDewi Bedak Kusyen O₂ (Natural & Warm)

 • Tidak berminyak dan tidak mengeringkan
 • Ringan dan tahan lama di kulit serta mengandungi SPF 50+ dan PA +++
 1. WonderDewi Pen Kening (Black & Grey)

 • Plumbum persegi yang mudah digunakan
 • Reka bentuk hujung dua dengan spoolie terbina dalam, formula tahan lama
 1. WonderDewi Eyeliner (Brown & Black)

 • Senang digunakan, kalis comotan
 • Formula pengeringan cepat, tip berus halus

Pastinya anda terasa teruja bukan untuk mendapatkan kesemua koleksi ini! Jika tak mahu terlepas, langgani segera WonderDewi Flexi GOOODPLAN™. ‘Dengan hanya RM50, anda dapat menikmati Catz Collection dan produk lain yang bernilai hingga RM1,900. Selain dari produk penjagaan kulit dan kecantikan, anda juga boleh dapatkan minuman sihat WonderDewi-C Vitamin Drink yang baru dilancarkan dengan harga yang lebih berbaloi. Menariknya lagi akan datang tawaran istimewa untuk WonderDewi Flexi GOOODPLAN ™ tidak lama lagi! ‘ Wow, menariknya!

Untuk maklumat yang lebih lanjut, segeralah hubungi agen Wonder Star atau lawati www.wonderlab.com.my, dan juga laman sosial WonderLabOfficial di Facebook dan Instagram.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI