Jika sebut sahaja nama Dato’ Sri Siti Nurhaliza ataupun Tok Ti, pasti wajah insan  yang sentiasa menemani penyanyi tersohor ini terus muncul dalam minda kita. Rozi Abdul Razak ataupun lebih popular dengan gelaran Rozi Sang Dewi ataupun panggilan mesra Kak Rozi, bukan sahaja dikenali sebagai PA kepada penyanyi kesayangan ramai itu, malah dia umpama kakak kandungnya sendiri.

“Dia Umpama Perpustakaan Bergerak Saya..”- Ucapan Hari Jadi Tok Ti Pada Kak Rozi Bikin Hati Sayu!

Meraikan sambutan ulang tahun Rozi yang ke 48, Tok Ti menitipkan ucapan ulang tahun kepada insan yang banyak membantunya sepanjang dirinya bergelar anak seni. Jatuh bangun, pahit manisnya dilalui bersama-sama.

Menerusi laman Instagramnya, Tok Ti menyatakan bahawa Rozi seperti perpustakaan bergerak kerana tahu banyak fakta mengenai dirinya dan menjaga dirinya lebih dari waktu menjaga anak Rozi sendiri.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Sannah helwah buat seorang insan yang seperti kakak kandung saya sendiri. Beliau menjaga saya lebih dari waktu menjaga anaknya, mengingati  fakta tentang saya seperti perpustakaan bergerak, insan yang saya sayang & hormati..

“Dia Umpama Perpustakaan Bergerak Saya..”- Ucapan Hari Jadi Tok Ti Pada Kak Rozi Bikin Hati Sayu!

Di kesempatan itu juga, Tok Ti turut menzahirkan doa agar insan yang disayanginya itu sentiasa dipelihara oleh Allah SWT.

Semoga Allah SWT terus berikan umur yang panjang serta berkah, rezeki melimpah ruah, iman yang tinggi, kebahagiaan & kejayaan dunia serta akhirat.. Aamia Ya Rabb..

Penyanyi tersohor dari negara seberang Indonesia, Kris Dayanti juga turut mengucapkan selamat hari jadi kepada Rozi diruang komen hantaran yang dimuat naik oleh Tok Ti itu.

IKLAN

“Dia Umpama Perpustakaan Bergerak Saya..”- Ucapan Hari Jadi Tok Ti Pada Kak Rozi Bikin Hati Sayu!

“Tahniah Kak Zyee panjang usia yang bahagia, ingat umur kerja saya pun hampir bersamaan dengan love jadi teringat itupun masa kenal kak Rozi. Allah jaga selalu ya love,” komen Kris Dayanti.

Team Hijabista juga ingin mengucapkan selamat ulang tahun kepada Rozi dan mendoakan agar sentiasa dipelihara oleh Allah SWT! InsyaAllah!

IKLAN

Sumber gambar: Instagram Dato’ Sri Siti Nurhaliza

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

 

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI