Masa pantas berlari. Pejam celik, pejam celik sudah tiba bulan ketiga dalam kalendar 2024. Menyedari cuaca panas dan musim Ramadan pada Mac, ayuh semak 3 produk kulit wajib pakai serta ‘hijabi-approved’ di bawah sis!

Produk kecantikan yang baik seharusnya berkesan, selamat dan tak merosakkan kulit. Bahan yang digunakan juga berkualiti serta tidak memudaratkan dengan kandungan bahan kimia berbahaya. Paling penting, mudah ditanggalkan untuk sis berwuduk dan dipakai semula bila perlu.

 

Fenty Beauty
We’re Even Hydrating Longwear Concealer

Mata sembap, bebayang hitam melingkari bawah mata. Atasi dengan penyamar noda terkini Fenty Beauty – We’re Even Hydrating Longwear Concealer. Ia bukan sahaja tahan sepanjang hari, malah merawat kulit ketika anda memakainya.

IKLAN

Sesuai untuk wanita yang berkulit kering mahupun kombinasi, produk terbaharu ini turut membekalkan lembapan yang diperlukan kulit. Produk ini boleh didapati dalam 50 rona yang mudah mencair dan sepadan warna kulit. Wajah bebas cela dan noda-noda gelap, memang wajib pakai untuk litupan pantas!

 

Shiseido Vital Perfection

IKLAN

Diolah semula agar lebih berkesan, jenama penjagaan kulit mewah Shiseido melancarkan rangkaian VITAL PERFECTION yang dipermajui. Menampilkan khasiat SafflowerRED, nikmati kesan kulit lebih anjal, cerah dan tegang dengan penggunaan produk Uplifting and Firming Advanced Cream; Uplifting Firming Advanced Cream Soft dan Concentrated Supreme Cream secara konsisten.

Tak ketinggalan, padankan dengan Bright Revitalizing Lotion atau Bright Revitalizing Lotion Enriched serta Emulsion dari rangkaian yang sama untuk menambah keberkesanan, sesingkat 1 minggu. Muka makin cerah dan awet muda, kedutan pun tak nampak!

IKLAN

 

CeraVe
Kini Menembusi Malaysia

Kulit sihat dambaan semua wanita. Bebas masalah kulit dan kejernihannya ketara. Nah, memfokuskan penyelesaian untuk pelbagai masalah kecantikan seperti kulit sensitif, kering dan atopic dermatitis akibat kerosakan rintangan kulit, jenama CeraVe yang menekankan pendekatan produk dermatologi kini dilancarkan secara rasmi di Malaysia.

Diasaskan pada tahun 2005, himpunan produk CeraVe telah diformulasikan dengan ceramide yang sama dengan kulit manusia (Ceramide 1, 3 dan 6-11), asid lemak dan lipid lain serta disalurkan secara berkesan melalui MultiVescular Emulsion Technology (MVE). Teknologi inilah yang merawat kulit, melembap dan membantu mengekalkan kulit yang sihat dengan satu aplikasi sahaja. Produk utama CeraVe yang diperkenalkan di Malaysia adalah krim pelembap, losen pelembap, pembersih berbuih, pembersih hidrasi, losen pelembap muka AM dan PM.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI