Kulit kita perlu dibelai dengan penjagaan yang lebih daripada kebiasaannya. Oleh itu, inilah masanya untuk anda memberikan belaian kasih sayang dengan produk yang bebas daripada paraben dan wangian demi kebaikan kulit anda.

La Roche-Posay telah disarankan oleh lebih 90,000 pakar dermatologi seluruh dunia, kami mempunyai misi untuk memberikan yang lebih baik buat anda yang mempunyai kulit sensitif. Dirumus khas oleh seorang ahli farmasi pada tahun 1975, jenama ini kini telah berada di lebih 60 buah negara.

La Roche-Posay menawarkan rangkaian produk kecantikan yang menarik untuk digunakan pada setiap hari. Selain itu, produk kami dicipta khas untuk merawat masalah kulit yang berlainan yang dialami oleh pelanggan.

IKLAN

Formula bahan yang teliti

Jenama ini juga membangunkan formula daripada air ‘selenium-rich’, yang turut digunakan di Thermal Center, iaitu pusat dermatologi pertama di Eropah. Air istimewa ini diketahui umum sebagai bahan yang mempunyai ciri antioxidant dan juga agen penyembuhan.

Di samping itu, rangkaian produk La Roche-Posay telah dihasilkan mengikut formulasi yang teliti dan ketat di tahap konsentrasi yang optimum bagi menghasilkan yang terbaik. Tambahan pula, produk-produk ini juga telah melalui saringan ujian klinikal yang ketat supaya ia berkesan dan selamat digunakan walaupun pada kulit sensitif.

IKLAN

Sentuhan berbeza dangan tawaran istimewa

IKLAN

La Roche-Posay merupakan jenama dermo-kosmetik pertama di dunia. Antara rangkaian produk kami yang menjadi pilihan semua ialah Lipikar (untuk kulit kering), Anthélios (untuk proteksifoto), Effaclar (untuk kulit berjerawat), Tolériane (untuk kulit sensitif) dan Cicaplast (untuk membaiki kulit).

Bagi memberikan sentuhan berbeza untuk kulit anda, cubalah produk La Roche-Posay dan jangan lupa untuk mendapatkan tawaran istimewa dari ‘La Roche-Posay x Shopee Super Brand’ pada 27 – 28 Mei akan datang. https://bit.ly/2WyQk3X

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI