Setiap orang pasti idamkan memiliki aset sendiri seperti rumah pada usia yang muda. Pasti ada di antara hijabi yang begitu jugakan? Walaupun kedengaran seperti sukar tetapi sebenarnya tiada apa yang mustahil jika kita berusaha.

Jika hijabi memasang angan sebegitu tapi tak tahu bagaimana hendak mulakan, apa kata ikuti thread di twitter oleh @AfiqShamnazri ini dan jadikannya sebagai panduan bagi merancang pembelian anda itu.

IKLAN

Kali pertama membeli rumah pasti ada rasa blur itu kan…

Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan IniBuat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan IniBuat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini  Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan IniBuat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini Buat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan IniBuat Mereka Yang Masih Blur Bagaimana Cara Membeli Rumah Pertama, Ikuti Panduan Ini

IKLAN
IKLAN

kredit: twitter @AfiqShamnazri

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI