Bila dah penat bekerja, mesti ada perancangan untuk bercutikan bagi merehatkan minda. Tapi stresslah pulak bila tengok tiket penerbangan yang mahal. Hmm, macam mana nak buat ye? Kini anda tidak perlu runsing kerana ada caranya untuk mendapatkan tiket pada harga yang murah.

Seorang pengguna Twitter, @faraleey telah berkongsi caranya untuk mendapatkan harga tiket yang murah. Jom kita lihat bagaimana dia mendapatkannya !

 

Pertama sekali, kenalah menggunakan Air Asia Big Point.

IKLAN

Kena gain point untuk redeem point Air Asia.

Pergi Bali RM 111 je ?!

IKLAN

Kena ambil tahu mengenai final call dulu.

IKLAN

Pastikan aplikasi Big Loyalty ada dalam telefon anda.

 

Wow, mudahnya caranya !  Sekarang jugak nak cuti dan tempah tiket. Anda juga bolehlah muat turun apps ini siap-siap ye.