Kita mesti rasa stress apabila kita sudah menolong orang namun usaha itu tidak dihargaikan? Kalau sekali dua mungkin boleh bersabar lagi. Namun, jika selalu terjadi pasti rasa tertekan juga. Contohnya adab apabila menumpang kereta seseorang, jika tidak boleh hulurkan duit, paling tidak pun ucapkan terima kasih kepada yang sudi menumpangkan.

Seorang pengguna twitter Sahira Razali, telah meluahkan perasaannya mengenai orang yang suka mengambil kesempatan atas kebaikan seseorang itu di akaunnya.
Asyik Jadi Grab Tidak Berbayar, Gadis Ini Beri Ayat ‘Deep’ Buat Rakan Yang Suka Ambil Kesempatan Asyik Jadi Grab Tidak Berbayar, Gadis Ini Beri Ayat ‘Deep’ Buat Rakan Yang Suka Ambil Kesempatan Asyik Jadi Grab Tidak Berbayar, Gadis Ini Beri Ayat ‘Deep’ Buat Rakan Yang Suka Ambil Kesempatan

IKLAN

Ramai juga yang senasib dengannya.Asyik Jadi Grab Tidak Berbayar, Gadis Ini Beri Ayat ‘Deep’ Buat Rakan Yang Suka Ambil Kesempatan Asyik Jadi Grab Tidak Berbayar, Gadis Ini Beri Ayat ‘Deep’ Buat Rakan Yang Suka Ambil Kesempatan

Mesti ramai yang pernah mengalami nasib yang sama kan. Oleh itu sentiasalah beringat adab apabila menumpang kereta orang ataupun sebagainya. Sama-samalah kita berubah ke arah kebaikan. InsyaAllah!

IKLAN
IKLAN

kredit: twitter @SahiraHanie

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI