Rutin mekap kita pasti tidak akan lengkap tanpa menata rias atau melukis kening bukan? Mesti ada di antara kita yang sampai sanggup tidak keluar rumah jika kening tidak siap! Iyelah,mood boleh hilang tau kalau kening tak ‘on point‘. Haa, sampai begitu sekali.

Tetapi, ada jugak sebahagian daripada kita yang sukar untuk mendapatkan teknik melukis kening yang tampak natural dan mudah untuk diikuti. Mesti kita tak mahu kening kita nampak fake bukan ? Untuk itu, apa kata kita tengok tutorial melukis kening ini. Macam senang je dia buat !

Oh, simple je cara dia !

IKLAN

Yang ini pun best untuk beginner !

IKLAN

Nak ikut yang ini pun boleh…

Mula-mula mungkin susah sikit tapi kalau cuba banyak kali pasti boleh. Yang penting, anda semua jangan pernah mengalah tau untuk mendapatkan hasil yang terbaik !

IKLAN

Kredit : Feedy Video Girly, Yatie Sendayu Tinggi, Ezniefarez makeup