Peka dengan keadaan semasa, jenama fesyen kegemaran wanita moden dan urban, Larney melancarkan koleksi baju raya Ready To Wear (RTW), Larney Raya 2020 yang menggunakan judul daripada perkataan yang sedang trending atau viral di laman sosial ketika ini seperti Stay At Home Kebaya, Don’t Panic Kurung Kedah, TQ Frontliners Tutu Lace, Social Distancing Dress dan Be Safe Mini Kurung yang diambil daripada kebanyakan butang carian di laman sosial.

Terdapat 21 rekaan menjadi pilihan Larney untuk koleksi Lebaran kali ini yang masing-masing mengetengahkan peningkatan kualiti tak kira dari segi jahitan, pemilihan fabrik dan rekaan yang memenuhi citarasa wanita urban masa kini.

Semua koleksinya kelihatan begitu mewah dan elegan.

 Koleksi kali ini masih mengetengahkan identiti atau DNA Larney dan disempurnakan dengan pemilihan fabrik selesa seperti sutera satin, kain kapas lembut, renda, kain bermanik dan juga songket.

Tidak melupakan jasa-jasa petugas barisan hadapan

Menurut pengasas Larney, Puan Zura Zaibidi, pemilihan judul rekaan daripada nama-nama trending berkenaan adalah salah satu cara dalam meningkatkan semangat kebersamaan golongan wanita sepanjang penularan wabak Covid-19 di Malaysia mahupun di seluruh dunia.

IKLAN

Sehubungan itu, jenama Larney juga turut terlibat dalam menyiapkan persalinan PPE untuk para petugas barisan hadapan di hospital sebagai tanda sokongan di atas usaha murni mereka untuk merawat pesakit yang menghidap Covid-19. Sejak minggu ketiga PKP, pihaknya Larney telah menyiapkan ratusan persalinan PPE bersama-sama jenama fesyen terkenal tempatan yang lain. Lebih banyak persalinan akan dilahirkan selepas ini.

View this post on Instagram

BLUE THEME : 1 or 2 or 3 or 4 or 5 ? #LarneyRaya2020

A post shared by LARNEY ® (@larneyofficial) on

IKLAN

Larney juga berharap agar wanita bekerjaya di luar sana tidak mudah berputus asa meskipun terpaksa melaksanakan tugas dari rumah, sebaliknya perlu mula menyusun strategi bagi menjana ekonomi negara.

“Wanita Larney adalah seorang yang bijak mencari peluang, mesti cepat bertindak, konsisten dan tidak muda berputus asa,” kata Puan Zura menyuntik semangat wanita di luar sana sepanjang sesi PKP.

IKLAN

Mesti anda semua tidak sabar bukan untuk mendapatkan koleksi hangat ini. Untuk membuat pembelian Larney Raya 2020, anda bolehlah melayari laman web www.larney.com.my atau hubungi 011-23794505. Jangan lupa juga mengikuti media sosial mereka!

Instagram : @larneyofficial

Facebook : larneyofficial

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI