Photo by Shiny Diamond from Pexels

Memiliki kulit yang sihat lagi berseri memang menjadi impian setiap daripada kita yang bergelar wanita. Boleh dikatakan bagai mimpi menjadi realitilah! Rasa cemburu betul jika lihat selebriti atau model di kaca tv yang kulit sebegitu. Hmm, agak-agak boleh tak aku dapat kulit macam tu juga?

Eh, mestilah boleh! Siapa cakap tak boleh? Di sini sis nak kongsi produk yang best untuk mengatasi masalah kulit yang anda miliki dengan tepat dan cepat. Produknya tidak lain tidak bukan adalah Hada Labo HA Supreme Booster Serum.

Ia mengandungi bahan-bahan yang amat berkesan dan boleh membantu anda menyelesaikan masalah kekeringan, kusam, garis halus, jerawat dan masalah kulit yang lain yang dialami dengan cepat. Bestnya!

Selain itu, teksturnya juga ringan dan cepat menembusi jauh ke dalam kulit. Yang lebih menarik, HA Supreme Booster Serum mempunyai pelbagai rangkaian yang sesuai dengan keperluan kulit anda seperti H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum, H.A. Supreme Cera Moisturizing Booster Serum dan H.A. Supreme Cica Soothing Booster Serum.

Uniknya, serum ini mempunyai tekstur yang ringan dan mudah diserap oleh kulit. Ia juga bebas alkohol, pewangi, minyak mineral serta pewarna dan sesuai untuk semua jenis kulit wajah.

IKLAN

Nak tahu yang mana satu yang terbaik untuk anda? Jom kita lihat kelebihan dan fungsi hebatnya dalam setiap botol.

HA Supreme Vita Brightening Booster Serum

Hada Labo HA Supreme Vita Brightening Booster Serum BAHARU ialah serum yang telah dinaik taraf bagi menyelesaikan masalah kulit lebih cepat berbanding serum biasa kerana ramuan yang berkesan dan penembusan yang tinggi ke dalam kulit. Mencerahkan kulit dengan berkesan iaitu 5% Niacinamide, Vitamin B12 & 4 jenis Hyaluronic Acid, serum ini mengandungi formula suntikan pemutihan yang dapat menyerap jauh ke dalam lapisan dermis sehingga 1.5mm. Pudarkan bintik hitam dan parut jerawat sebanyak 48% dan membuatkan kulit anda kembali cerah dan berseri.

IKLAN

HA Supreme Cera Hydrating Booster Serum

Jika anda mempunyai kulit kering, serum booster ini pilihan yang tepat untuk anda! Membantu melembapkan kulit kering, mengecilkan pori, dan menguatkan ‘barrier’ kulit wajah. Diperkaya dengan 4 asid hyaluronik dan seramid, serum ini akan serta-merta melembapkan kulit dan membentuk filem pelindung yang ‘mengunci’ air untuk mengelakkan kehilangan lembapan pada permukaan kulit. Menariknya lagi, HA Supreme Cera Hydrating Booster Serum, memberikan 24 jam penghidratan dari dalam.

IKLAN

HA Supreme Cica Soothing Booster Serum

Ini pula serum yang sesuai untuk anda bermasalah jerawat dan kulit sensitif. Kaya dengan kompleks Centella Asiatica 20,000ppm dan 4 jenis asid hyaluronik, boleh menghidrat dan merawat kulit yang teriritasi dalam masa 5 minit sahaja.

Hebat bukan semua fungsi yang ada dalam rangkaian serum ini! Guna sekali pasti anda akan terus jatuh cinta dengan keajaibannya.

Kini, kulit flawless bak primadona bukan lagi khayalan di siang hari. Tak susah pun nak cari, dapatkan segera rangkaian serum HA Supreme Booster Serum di gedung Watsons berdekatan anda ataupun secara atas talian di Watsons Malaysia.

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI