Bakat menjahit yang ada usahlah dipendam. Dan jika berhajat untuk membuat kerja amal demi mengejar saham akhirat, inilah masanya. Usah hanya mengejar hal keduniaan semata-mata sebaliknya kehidupan di akhirat jua perlu ‘dikejar.’

Bagi mereka yang berhajat untuk mengumpul saham akhirat, bolehlah join projek Fara Fauzana ini.

P R O J E K J A H I T B A J U

#bilafafauosem40 FF ada ckp akan buat salah satu benda yg tak pernah FF buat seumur hidup.. JAHIT BAJU 🤪😅😂

jgn gelakkk dengar dulu

IKLAN

FF nak jahit baju sendiri tp FF perlukan korang utk tlg jahitkan 2 pasang baju kurung utk kita bagi kat someone special .. nenek2 comel di rumah penjagaan pada bulan puasa nanti. xbyk pun, 40 pasang sempena 40tahun

FF tak cari ramai, 20 orang je
20 org ni tlg jahit 2 pasang baju kurung tradisional (atau korang nak anta tailor pun boleh janji cost tu korang setle sendiri, diam2 sudah hehehe)
20 org ni jahit baju kurung tu dirumah sendiri tau
20 org yg jahit ni termasuk FF dapatla 40 pasang baju raya utk sicomel tu .. eeegerammmm 😚
chop! jgn risau kain ela dan ukuran semua FF sediakan

amacam? berani? kalau berani cepat cari team @dbilique 🥰

nota: tag jap kawan2 korang yg suka naw jahit batu seremban tu hehehe

nota lagi: jahit baju dirumah sendiri yea. kita kena social distance ❤️

View this post on Instagram

P R O J E K J A H I T B A J U . #bilafafauosem40 FF ada ckp akan buat salah satu benda yg tak pernah FF buat seumur hidup.. JAHIT BAJU 🤪😅😂 . jgn gelakkk dengar dulu . FF nak jahit baju sendiri tp FF perlukan korang utk tlg jahitkan 2 pasang baju kurung utk kita bagi kat someone special .. nenek2 comel di rumah penjagaan pada bulan puasa nanti. xbyk pun, 40 pasang sempena 40tahun . FF tak cari ramai, 20 orang je 20 org ni tlg jahit 2 pasang baju kurung tradisional (atau korang nak anta tailor pun boleh janji cost tu korang setle sendiri, diam2 sudah hehehe) 20 org ni jahit baju kurung tu dirumah sendiri tau 20 org yg jahit ni termasuk FF dapatla 40 pasang baju raya utk sicomel tu .. eeegerammmm 😚 chop! jgn risau kain ela dan ukuran semua FF sediakan . amacam? berani? kalau berani cepat cari team @dbilique 🥰 . nota : tag jap kawan2 korang yg suka naw jahit batu seremban tu hehehe . notalagi : jahit baju dirumah sendiri yea . kita kena social distance ❤️ #farafauzana #dbiliquejahit #tukangjahit #projekbajukurungfafau #projekrayadibilique #projekbajuraya2020 #bilafafauosem40

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

Bagi hijabi yang ada bakat dan kemahiran menjahit, bolehlah sahut seruan Fara Fauzana ni ya!

Sumber kredit: Fara Fauzana