Tiga selebriti kesayangan ramai ini, sering menjadi ikutan apabila mereka mengayakan pakaian dan berkongsi penampilan di media sosial. Penampilan istimewa Scha Al Yahya, Farah Nabila dan Siti Saleha dalam Koleksi Hanami Raya Haji 2020 ramai netizen memuji kecantikan semulajadi mereka.

Hanami, salah satu peneraju kepada fesyen tudung sedia pakai (instant)  telah melancarkan Koleksi Raya Haji 2020 yang dinamakan sebagai HANAMI RAYA HAJI 2020 di laman sesawang mereka yang baru diperbaharui. Edisi Aidiladhda tahun ini dihasilkan dalam kuantiti yang terhad untuk mengekalkan eksklusif dan diinspirasikan daripada lukisan flora.

Pujian Netizen Pencetus Semangat

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

Gaya dan penampilannya tidak pernah gagal walaupun suai padan ringkas shirt dan denim, Scha kelihatan sungguh anggun apabila mengayakan tudung sedia pakai dari Hanami yang ternyata mempunyai suntikan semangat untuk pengikutnya untuk berhijab. Peningkatan permintaan terhadap selendang dan tudung sedia pakai dipasaran yang bercorak flora dalam beberapa tahun ini, rekaan koleksi Hanami Aidiladha tahun ini direka khusus untuk mengembalikan corak bunga-bungaan  kepada fesyen moden. Idea disebalik Hanami Raya Haji tahun 2020  ini juga disebabkan ramai orang meminati rekaan yang bermotifkan flora.

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

IKLAN

Koleksi ini diinpirasikan oleh pasukan rekaan Hanami  yang mendapati rekaan tradisional yang bermotifkan flora ditambah dengan sentuhan moden menjadi trend pada masa kini.Sesuai dengan penampilan segar Farah Nabila yang bakal menimang cahaya mata. ‘Mom to be’ mengayakan tudung sarung Hanami yang memudahkan ibu muda menyarungnya dan mudah untuk anda yang menyusukan anak kerana tudung sarung ini mempunyai ciri-ciri breast feed friendly.

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

Heroin drama bersiri 7 Hari Mencintaimu ini tetap denga kelasnya tersendiri. Memegang watak utama dan sebagai ibu bekerjaya di dalam drama bersiri itu, ternyata personaliti seorang peguam terserlah. Edisi Hanami Lebaran tahun ini seterusnya menjadi stail Hanami tanpa menghilangkan estetatik pemakaian tudung itu sendiri dan seterusnya ia menjadi koleksi yang amat disukai. Ia direka khas untuk dipadankan dengan wanita moden dan juga wanita berciri tradisional.

IKLAN

Strategi Penampilan Khas 3 Selebriti

Umum ketahui tiga selebriti ini belum lagi berhijab, menjadi tanda tanya pada peminat mereka mengapa pihak Hanami berminat untuk mengentengahkan mereka berbanding selebriti yang terlah berhijab.

Meletakkan 100 peratus kepercayaan pada agenci Nexcapture mengenai konsep dan penampilan khas tiga selebriti ini. “Penampilan khas ini bukan sahaja satu strategi pemasaran, tetapi memberi kelainan dan menyuntik semangat pengikut mereka untuk berhijab” kata Akmal perunding penjenamaan Hanami.

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

IKLAN

Katanya lagi ” Sekiranya Hanami mengambil selebriti bertudung, mungkin mereka sudah ada jenama yang tersendiri berbanding tiga selebriti ini.” Manakala penerimaan tiga selebriti ini disambut baik lamaran dari kesemua pihak. Ternyata impak strategi ini berjaya apabila suntiian segar penjenamaan semula dengan kerjasama tiga selebriti ini.

Penampilan Khas Tiga Selebriti Kesayangan Ini Berhijab, Ramai Yang Puji.

“Beberapa selebriti tempatan dan rakan-rakan media turut bersama mengaktifkan jenama ini secara dalam talian serentak pada hari ini, 9 July 2020 jam 8PM seluruh negara!” celah Ian Yusuf salah seorang yang bertanggungjawab mengatur strategi pemasaran jenama ini.

Nexcapture dan dinaung oleh Akmal Mohd  dan Ian Yusof sentiasa memberi suntikan yang berlainan pada setiap kempen penjenamaan Hanami. Menolak segala tanggapan tipikal mengenai rekaan tudung sarung ini hanya sesuai untuk mereka yang berusia seperti mak-mak, dengan menampilkan tiga selebriti muda ini tren tudung sarung kembali menerajui pasaran hijab.

Pasukan rekaan  Hanami telah mereka rekaan edisi Hanami Lebaran tahun ini seterusnya menjadi stail Hanami tanpa menghilangkan estetatik pemakaian tudung itu sendiri dan seterusnya ia menjadi koleksi yang amat disukai. Ia direka khas untuk dipadankan dengan wanita moden dan juga wanita berciri tradisional.

HIJABISTA X HANAMI
Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI