Photo by yang miao on Unsplash

Biasanya kalau kita nak kulit cantik, mesti kita akan cari produk kecantikan wajahkan. Tapi tahukah hijabi bahawa pemakanan juga merupakan pengaruh penting yang akan memberi kesan terhadap kecantikan dan kesihatan wajah. Sebab itulah kita kena pilih makanan yang menyihatkan sis.

Kalau nak kulit lembut dan anjal, kita kenalah amalkan pemakanan yang baik seperti jus sarang burung. Kita juga boleh maintain awet muda tau kalau kita konsisten mengamalkannya.

Menurut @umairaharis di twitter, dia pasti mencari minuman ini jika ke farmasi kerana kesannya yang sangat bagus pada dirinya.

 

IKLAN

Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan

Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan

IKLAN

Kerana inilah kulit wanita berbangsa Cina sentiasa cantik!

Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan

IKLAN

Sebaiknya minum selepas bangun tidur iaitu ketika perut masih kosong.

Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan Patutlah Kulit Wanita Cina Glowing & Anjal, Ini Rupanya Minuman Rahsia Yang Diamalkan

kredit: twitter @umairaharis