Apabila anda memikirkan tentang penjagaan kulit yang hebat, ia adalah mengenai menawarkan produk berkualiti tinggi dan berkhasiat dengan penekanan pada ketelusan ramuan sambil kekal dengan harga yang mengagumkan.

Ia menggalakkan dan memperkasakan anda untuk membuat pilihan penjagaan kulit yang membolehkan anda memahami keperluan kulit wajah dengan lebih baik. Di tengah-tengah pasaran penjagaan kulit yang tepu, misi satu jenama untuk meraikan integriti dalam menyediakan teknologi klinikal yang biasa dan berkesan pada harga mampu milik mengubahnya menjadi fenomena global.

Mulakan perjalanan kecantikan anda

Mulakan Perjalanan Penjagaan Kulit Yang Luar Biasa, Formulasi Produk Ini Di Sokong Sains. Paling Laris!

The Ordinary ialah jenama penjagaan kulit popular yang menawarkan lebih 50 produk, yang kebanyakannya dirumus untuk mempamerkan satu ramuan khusus dan menangani masalah kulit seperti hiperpigmentasi, kekeringan, garis halus dan kedutan, kulit yang mudah berjerawat dan banyak lagi. The Ordinary menonjol dalam kalangan pesaingnya kerana mereka menawarkan formula yang berkesan dan disasarkan pada harga runcit yang sangat rendah.

Struktur harga rendah ini menjadikannya sangat mudah untuk membeli beberapa produk, tetapi menggunakannya bersama-sama menyebabkan keadaan menjadi lebih rumit. Mulakan perjalanan rutin kecantikan anda dengan menggabungkan senarai produk The Ordinary ini.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Mulakan Perjalanan Penjagaan Kulit Yang Luar Biasa, Formulasi Produk Ini Di Sokong Sains. Paling Laris!

Jika anda telah memburu sesuatu untuk membantu memerangi kecacatan kulit wajah, jangan cari yang lain. Formula dalam produk ini seperti vitamin dan mineral, niacinamide (sejenis vitamin B3) mengatasi kulit yang sesak dan cela, manakala zink PCA membantu mengawal aktiviti sebum yang berlebihan. Malah membantu mereka yang mempunyai kulit muka yang lebih berminyak atau berjerawat.

IKLAN

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Mulakan Perjalanan Penjagaan Kulit Yang Luar Biasa, Formulasi Produk Ini Di Sokong Sains. Paling Laris!

Mengekalkan kelembapan kulit menjadi lebih mudah dengan formulasi mesti ada ini. Gabungan asid hyaluronik berat molekul rendah, sederhana dan tinggi, dengan tambahan vitamin B5 untuk penghidratan yang dipertingkatkan. Sesuai untuk semua jenis kulit, ini adalah salah satu produk bintang yang paling digemari oleh jenama ini.

The Ordinary Buffet Multi-Technology Peptide Serum

Mulakan Perjalanan Penjagaan Kulit Yang Luar Biasa, Formulasi Produk Ini Di Sokong Sains. Paling Laris!

Diformulasikan untuk menyasarkan rupa ketara tanda-tanda penuaan, serum berbilang peptida yang ringan ini menggabungkan rangkaian teknologi penjagaan kulit klinikal untuk memberikan kulit anda sokongan yang diperlukan untuk wajaha lebih berseri dan kelihatan lebih muda. Seperti yang mereka katakan dengan molekul kecil membawa perubahan yang besar.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Mulakan Perjalanan Penjagaan Kulit Yang Luar Biasa, Formulasi Produk Ini Di Sokong Sains. Paling Laris!

IKLAN

Masa untuk menegangkan dan menjernihkan kulit dengan penyelesaian toner 7% ini kerana ia menawarkan pengelupasan lembut untuk keserian kulit yang lebih baik dan kejelasan yang boleh dilihat. Diformulasikan dengan tasmanian pepperberry, akar ginseng dan aloe vera yang telah dikaji, tekstur kulit lebih jelas dan licin secara beransur-ansur dan memberikan cahaya dari dalam sambil mengekalkan kulit berasa tenang dan anjal.

Urutan Permohonan Penjagaan Kulit yang Betul

Jika anda tertanya-tanya apakah susunan untuk menggunakan produk The Ordinary yang betul, secara amnya gunakan formula yang berasaskan air dahulu, kemudian formula berasaskan minyak dan susuli berasaskan krim. Anda harus menggunakan beberapa serum berasaskan air mengikut keutamaan isu atau kebimbangan penjagaan kulit.

Semua rutin kulit The Ordinary di bawah disenaraikan mengikut urutan penggunaan, bermula dengan pembersihan dan berakhir dengan sama ada pelindung matahari pada AM atau hydrator pada PM. Manakala serum dan rawatan penjagaan kulit adalah teras kepada produk The Ordinary. Langkah penjagaan kulit yang melibatkan pembersih, krim mata dan pelindung matahari terhad kepada beberapa pilihan daripada The Ordinary, jadi produk ini boleh digunakan untuk kebanyakan jenis kulit memandangkan The Ordinary hanya menawarkan satu produk dalam setiap kategori.

IKLAN

Pembersih (AM + PM): The Ordinary Squalane Cleanser – Pembersih lembut untuk pembersihan pagi dan penanggal solekan yang sempurna pada waktu malam.

Krim Mata (AM + PM): The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG – Untuk lingkaran hitam di sekeliling kontur mata, pigmentasi dan bengkak.

Pelindung Matahari (Langkah Terakhir dalam Rutin Penjagaan Kulit AM): Mineral UV Filters SPF 30 with Antioxidants – Perlindungan Spektrum Luas SPF 30 UVA/UVB yang turut mengandungi antioksida, penghidratan dan sokongan anti kerengsaan.

Kesimpulannya cara anda membina rutin penjagaan kulit dengan produk biasa, The Ordinary menawarkan beberapa produk yang boleh digabungkan untuk mencipta rutin The Ordinary yang lengkap. Ingat bahawa anda tidak perlu menggunakan 10 produk dalam rutin The Ordinary, bergantung pada bagaimana keadaan kulit. Gantikan produk atau mengehadkan rutin anda kepada beberapa kegemaran yang telah dicuba dan pastikan ianya berhasil dan matlamat kecantikan anda tercapai. Selamat mencuba sis!

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/oNhFqV_vqVs

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI