Alat solek dan kaum hawa memang tidak dapat dipisahkan, rata-rata kaum wanita pasti gemar menghias wajah agar kelihatan lebih menawan serta menyerlahkan penampilan mereka.

Tapi, pernah tak anda alami masalah kulit seperti jerawat, liang pori tersumbat, kulit berminyak akibat tidak membersihkan solekan pada ajah dengan sempurna sehingga benar-benar bersih?

Ini dia penyelesaian terbaik untuk anda! Bersihkan solekan dengan pantas, tanpa perlu mengambil masa yang lama. Solekan dapat ditanggalkan dengan sempurna, sekaligus memberikan inginkan kulit wajah yang bersih, cerah dan sihat!

Muka Bebas Mekap Dengan Satu Cucian

Dirumus khas dengan ‘Japan Brightening Micellar’ khusus untuk menanggalkan sehalus kotoran pada kulit muka seperti solekan, sebum dan sel kulit mati secara menyeluruh, menanggalkan solekan kini lebih mudah dengan Biore Perfect Cleansing Water + Refill!

Lebih menarik lagi, Biore Perfect Cleansing Water juga diperkaya dengan bahan White Tea Extract dan kolagen yang dapat memulihkan kulit sis dari dalam, menjadikan tona kulit lebih cerah berseri, licin, halus dan sekata secara semulajadi tau. Wow!

IKLAN

Mudahnya Menanggalkan ‘Solekan’ Hanya Dengan Satu Sapuan Je!

Pantas Dalam ‘Nyahkan Solekan’ Pada Muka

Selain itu, waktu terbaik untuk menggunakan Biore Perfect Cleansing Water ni, bila anda dah penat bekerja seharian dan nak berehat dengan cepat, kerana dengan penggunaan produk ini, mampu menaggalkan solekan pada wajah dengan tuntas dan pantas.

Tambahan pula, formulasi Biore Perfect Cleansing Water ini sangat lembut dan mesra pada kulit, ianya bebas minyak, alkohol, pewangi, pewarna dan anti-komedogenik. Jadi, tak perlu sental muka dengan kuat untuk tanggalkan solekan dan mengakibatkan kulit muka mengalami kerengsaan.

IKLAN

Malah, solekan dan sel kulit mati pada wajah, mata dan bibir dapat ditanggalkan secara menyeluruh dan kulit akan menjadi lebih cerah, segar and lembap.

Mudahnya Menanggalkan ‘Solekan’ Hanya Dengan Satu Sapuan Je!

Selain itu, anda tak perlu rasa risau untuk menggunakan Biore Perfect Cleansing Water, walaupun mempunyai pelbagai jenis masalah kulit. Ini kerana Biore Perfect Cleansing Water telah dirumus mengikut kesesuain kulit wanita Asia. Justeru, Biore Perfect Cleansing Water didatangkan dalam tiga jenis variasi khas untuk merawat kulit kering, kulit berminyak dan kombinasi serta kulit berjeragat dan berjerawat serta boleh diganakan mereka yang mempunyai kulit bebas masalah.

IKLAN

Keistimewaan Berbanding Produk Lain

Istimewanya produk Biore Perfect Cleansing Water ini boleh menanggalkan solekan dengan ‘effortless’ sahaja. Untuk memudahkan pengguna, produk ini juga turut didatangkan dalam paket isian semula agar dapat membantu mengurangkan penggunaan plastik.

Seronok kan? Bukan sahaja dapat menyelesaikan masalah wajah, tapi dalam masa yang sama membantu memelihara alam sekitar sebagai langkah pertama ke arah kelestarian alam. Paket isian semula Biore Perfect Cleansing Water yang direka secara ‘mesra alam’ mampu mengurangkan sebanyak 69 peratus penggunaan plastik bagi setiap pembelian.

Fuhhh! Banyak betul keistimewaan Biore Perfect Cleansing Water ni! Tunggu apa lagi sis? Jom bergegas dapatkan produk pelbagai manfaat ini segera! Anda boleh dapatkan secara fizikal di Watson dan Guardian atau boleh juga beli secara online dengan melayari laman beli belah Shopee dan Lazada.

Kalau hijabi berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai Biore Perfect Cleansing Water ni, anda boleh layari laman Facebook, Instagram dan Tik Tok rasmi Biore.