Hari perkahwinan sememangnya antara hari yang paling penting dalam hidup kita. Segala persiapan yang dilakukan mestilah on point kerana siapa tidak mahu yang terbaik bukan?

Bakal pengantin perempuan juga perlu tahu segala persiapan yang perlu dilakukan sebelum sesi mekap bermula. Selain memudahkan jurusolek, perancangan awal ini juga perlu dilakukan bagi mengelakkan kekalutan di saat-saat akhir.

Masa itu emas sis!

MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya!

IKLAN

Sedikan kerusi yang tinggi ya…

MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya!

Makan siap-siap, penuhkan perut dahulu.

MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya! MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya!MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya! MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya!

IKLAN

Rakan-rakan pengantin jangalah cuba caras pulak!

MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya! MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya!MUA Ini Dedah 10 Benda Pengantin Perlu Buat Sebelum Mekap. Bridesmaid Jangan Over Ya!

IKLAN

Betul sekali apa yang dikatakan oleh MUA itu. Janganlah kita susahkan kerja orang lain pula. Kita tolong orang, orang tolong kita. Tak gitu sis?

kredit: instagram @cahayasakinah_mua