Memahami keadaan murid sekolah yang kurang bernasib baik untuk mengikuti kelas pembelajaran secara atas talian membuatkan Mua Bellaz atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini bertekad untuk membantu meringankan beban dengan menghadiahkan tablet pintar buat mereka.

Menerusi laman Facebooknya, Bellaz memohon agar semua mendoakan urusannya dipermudahkan di samping berharap ada pengedar barang elektronik yang dapat menjual kepadanya dengan harga yang berpatutan.

‘Mereka Sangat-Sangat Perlukannya’- Mua Bellaz Mahu Beri Tablet Buat Pelajar Yang Kesusahan

Doakan saya dipermudahkan… insyaallah

IKLAN

Saya tengah mencari Tab² untuk anak² keluarga yang tidak berkemampuan membeli tab² ni..sebab sekarang belajar memang melalui online sgt² perlukan tab² ini ..insyallah ..

Sedikit sebanyak dapat memberi sinar ceria dan semangat untk anak-anak dan ibu bapa yang memerlukan….

IKLAN

Siapa supplier yang ada stok banyak dan menjual dengan kadar harga diskaun sikit boleh message ye… sebab insyaallah saya dan suami ingin membeli dengan jumlah yang banyak… niat kerana Allah taala… rezeki dari Allah semuanya kita wajib berkongsi…tanpa mengira bangsa dan agama…

‘Mereka Sangat-Sangat Perlukannya’- Mua Bellaz Mahu Beri Tablet Buat Pelajar Yang Kesusahan ‘Mereka Sangat-Sangat Perlukannya’- Mua Bellaz Mahu Beri Tablet Buat Pelajar Yang Kesusahan

IKLAN

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan agar urusan Bellaz ini dipermudahkan selain berharap agar ada rezeki terpijak buat mereka untuk memilikinya.

InsyaAllah, moga niat baik Bellaz ini dapat dilaksanakan dengan sebaiknya dan dapat berkongsi rezeki dengan mereka yang memerlukan.

‘Mereka Sangat-Sangat Perlukannya’- Mua Bellaz Mahu Beri Tablet Buat Pelajar Yang Kesusahan ‘Mereka Sangat-Sangat Perlukannya’- Mua Bellaz Mahu Beri Tablet Buat Pelajar Yang Kesusahan ‘Mereka Sangat-Sangat Perlukannya’- Mua Bellaz Mahu Beri Tablet Buat Pelajar Yang Kesusahan

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI