Meerqeen telah membuat gelombang di Malaysia dan Asia Tenggara sebagai pelakon, model dan penyanyi dengan kehadirannya yang berkarisma di skrin. ‘Multi-hyphenate’ juga telah memikat hati dengan gaya tersendiri dan personaliti uniknya, yang dikongsikannya dengan 1.4 juta pengikutnya di Instagram dan TikTok.

Satu-satunya bintang muda Malaysia itu mendapat peranan baharu sebagai penyampai YSL Beauty di Malaysia. YSL Beauty berbesar hati memaklumkan bahawa Meerqeen telah dilantik sebagai duta jenama warga Malaysia pertama untuk Foundation and Fragrance Franchise di bawah YSL Beauty Malaysia. Sebagai seorang sosok terkenal di industri hiburan Malaysia, personaliti Meerqeen yang berani dapat menjelma semangat YSL Beauty yang tidak gentar.

ARTIKEL BERKAITAN: Peribadi Merqeen Dipuji Netizen! ‘Tak Kekok’ Peluk Cium Ibu Di Karpet Merah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meerqeen (@meerqeen)

 “Kami rasa gembira atas penglibatan Meerqeen sebagai duta jenama kami untuk Foundation and Fragrance Franchise di Malaysia,” kata Zaireen Ibrahim, Pengurus Besar Jenama YSL Beauty Malaysia dan Singapura. “Personaliti dan nilai Meerqeen amat sejajar dengan etos jenama kami yang mendukung keindividuan dan melangkaui batasan. Kami teruja untuk menyaksikan hasil yang akan dibawa dalam kolaborasi ini.”

Sempurna dan kekal segar dambaan wanita

Wanita dan komestik tidak dapat dipisahkan apatah lagi penggunaan asas yang menjadi kegilaan ramai. Sama seperti produk ini kesempurnaan kulit yang anda boleh andalkan sepanjang hari. Formula bernafas yang dipertingkatkan memberikan liputan penuh 24 jam dan rasa tanpa berat.

Kerjasama antara Meerqeen dan YSL Beauty akan menyuntik perspektif segar kepada kempen pemasaran jenama itu di Malaysia. Stail yang luar biasa dan pendekatan tidak gentar dalam kehidupan yang diperlihatkan oleh Meerqeen membuatkannya wakil ideal untuk produk-produk YSL Beauty yang direka demi orang yang tidak takut menjadi berbeza.

IKLAN

Dikenali sebagai seorang yang mesra, serta tidak berkompromi dengan apa-apa sahaja dalam kehidupan. Malah, sifat-sifat ini menjadi dambaan wanita yang membuatkan beliau padanan yang sesuai untuk YSL Beauty iaitu sebuah jenama yang menyahut perkara tidak konvensional serta menggalakkan orang ramai yakin pada diri sendiri.

ARTIKEL BERKAITAN: Rangkul Anugerah Pasangan Terbaik TADS 2023, Meerqee Dan Anna Jobling Akui Peminat Adalah Keluarga!

Keterujaan menerima tawaran ini

Bermula sebagai peserta dalam ‘Hero Remaja’, kejayaan besarnya datang dengan watak utama dalam ‘Melur Untuk Firdaus’ TV3 bersama pelakon (dan teman wanita), Anna Jobling. Sejak itu, ia menjadi peningkatan mendadak untuk Meerqeen dan nampaknya dia tidak akan berhenti dalam masa terdekat. Selebriti kegemaran dua benua ini juga akui rasa teruja dengan kerjasama ini.

IKLAN

“Saya rasa teruja untuk menjadi warga Malaysia pertama yang dilantik sebagai duta jenama Foundation and Fragrance Franchise di bawah YSL Beauty,” kata Meerqeen. “Saya selalu kagum dengan komitmen jenama ini terhadap kreativiti, ekspresi kendiri dan langkaui batasan. Sebagai seorang yang percaya bahawa kehidupan perlu dijalani sepenuhnya, saya bersukacita untuk bekerjasama dengan jenama yang menggalakkan orang ramai melakukan yang sama.”

Pelantikan Meerqeen sebagai duta jenama Malaysia pertama YSL Beauty membuktikan beliau seorang bintang yang kian rancak dalam industri hiburan. Popularitinya di kalangan muda-mudi Malaysia menjadikan beliau sebagai teladan kepada ramai yang beraspirasi untuk hidup tanpa kompromi.

IKLAN

Penyuntik semangat

Selepas beberapa hari posting dan ciapan di twiter, ramai yang suka dan membakar semangat Meerqeen untuk tetap positif dalam keterampilan juga sentiasa merendah diri. Mereka juga menyamakan selebriti popular ini sama level dengan artist K-Pop.

Untuk menyahut keterujaan ramai peminatnya, Meerqeen akan membuat penampilan di acara YSL Beauty Raya Pop-up di SOGO Kuala Lumpur pada 6 April dan IOI City Mall, Putrajaya pada 15 April antara jam 2.00 petang dan 4.00 petang. Wow, jangan lepaskan peluang gais!

+++Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.

https://youtu.be/EdGNTKltdLk

Tampil #1 on top dengan fashion muslimah terkini di HIJABISTA!
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI