Pasti ramai yang mencari cara untuk menurunkan berat badan dengan pantas tetapi mestilah mahukan cara yang sihat bukan? Seperti Afnan Rosli, dia telah berkongsikan tipsnya menurunkan 10kg dalam hanya 2 minggu. Wow! Bagaimanakah itu?

TIPS TURUN 10KG DALAM 2 MINGGU.

Ni saya share Tools yang saya guna untuk Lose Weight cepat. As an Athlete dalam sukan yang lawan ikut Kelas Berat ni. Naik Turun Berat tu memang dah jadi benda Biasa bagi kami.

Tak caya, boleh tanya Athlete Silat Olahraga. Diorang kenal sangat la Sauna Suit ni.

Saya turun 10Kg dalam masa 2 minggu guna SAUNA SUIT ni. Beli kat Daiso je. RM6 je.

Even Kim Kardashian pun cakap dia turun 7Pound pakai sauna suits.

Peluh keluar bagai air hujan selepas pakai suit ini!

Posted by Afnan Rosli on Wednesday, 12 September 2018

Sauna Suits ni dia best sebab bila pakai tu, dia burn fat and bagi kita peluh gila2. Rasa macam duduk dalam sauna. Peluh keluar macam air paip

😅
😂

Cuma yang tak best nya, peluh tu bertakung dalam suit ni. (Refer Video). Kalau jogging atas treadmill or workout kat Gym, peluh mesti meleleh leleh atas lantai. Takut orang lain jela rasa tak selesa.

Ni antara tips saya Turun berat dengan cepat gunakan Sauna Suits ni:

1. Pakai benda alah ni time buat Cardio je. Kalau time buat latihan bebanan saya tak pakai, sebab tak selesa.

2. Sapu minyak panas pada tempat2 yang kita nak burn fat. Macam perut and lengan. Time saya nak buat Sixpack ritu, saya sapu Lotion Mustajab kat perut & pakai Bengkung. Any minyak panas pun boleh.

3. Of course Diet tu korang kena jaga la. Yang tu nanti kita buat another post asing bab tu. Or korang google jela meal plan sesuai ngan body korang.

4. Drink Plenty of Water. Air memang wajib minum banyak2. Sebab bila pakai benda ni korang akan lose banyak fluid. So, kena ganti balik air dalam badan tu. Saya juga minum honey banyak masa process nak turun berat ritu.

5. Body fat saya turun dari 18% ke 12% dalam masa 2minggu. Ni cerita Zaman Athlete dulu la.

So, sape yang duk tercari2 cara nak Hilang lemak cepat tu boleh la pi cari benda ni dekat Daiso cepat2. Dia ada jual seluar sekali, berasingan. Sekali seluar baru RM12. Kalau xde daiso, cari kat shopee pun ade.

Baju sauna yang berharga kurang daripada RM 6 sahaja.

Tag #Share pada kawan2 korang yang dah lama Azam Turun berat dia terkubur tu. 
😉

💪🏼

🔥
.

-Afnan Rosli-
Exclusive Calligraphy Artist
Finalis Pendekar Muda 2018

Kredit : Facebook Afnan Rosli 

Tinggalkan Komen