Dalam rutin penjagaan kecantikan wajah, pasti kita ada terdengar mitos mengenai perkara yang kita boleh buat dan tidak boleh kan? Kadang-kadang kita keliru mahu percaya atau tidak bukan kerana risau samada akan memberi kesan baik atau buruk kepada kulit kita.

Bagi menjawab kekeliruan itu, Syahira Farzana telah berkongsi 10 mitos mengenai penjagaan wajah yang selalu kaum wanita terpengaruh. Jom kita baca!
‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai ‘Kerja Dalam Office Tak Payah Pakai Sunblock’-Gadis Ini Kongsi 10 Mitos Kecantikan Yang Tak Boleh Dipercayai

IKLAN

Haaaa selepas dah baca baru kita sedar selama ini ada yang kita tersalah tafsir kan. Jadi kita perlulah manfaatkan ilmu yang baru kita dapatkan ini supaya kulit kita terus sihat, kekal muda dan cantik gitu!

IKLAN
IKLAN

Sumber : Facebook Syahira Farzana