September adalah bulan yang menarik untuk peminat Blackpink kerana terdapat lebih daripada sekadar album kedua Born Pink yang dinanti-nantikan. Malah jenama penjagaan kulit mewah Korea Sulwhasoo baru sahaja mengumumkan Rosé sebagai duta global mereka.

Bagi meraikan perkongsian itu, Sulwhasoo juga telah melancarkan kempen #SulwhasooRebloom mereka dengan beberapa siri filem yang menampilkan idola K-pop itu.

Duta global Sulwhasoo

Kemunculan Sulung Rosé Blackpink’s Dengan Sulwhasoo, Rupanya Pengguna Tegar Jenama Mewah Ini

Sebagai ahli Blackpink dan dengan pengikut lebih 62.4 juta pengikut di Instagram, Rosé adalah nama terkenal walaupun untuk peminat bukan K-pop. Lagipun, kemahiran menyanyi, menari dan bermain gitarnya juga terunggul.

Sulwhasoo mendedahkan bahawa Rosé telah dipilih sebagai duta global mereka atas satu sebab iaitu dorongan dan cita-citanya untuk menjadi artis berbakat seperti hari ini bergema dengan baik dengan nilai jenama mereka.

ARTIKEL BERKAITAN: Patutlah Kulit Wajah Rose Blackpink Putih, Gebu & Mulus, Rupanya Ini Rahsia Yang Dia Amalkan

Untuk menandakan kemunculan sulung Rosé dengan Sulwhasoo, jenama itu telah melancarkan kempen #SulwhasooRebloom mereka yang menampilkan satu siri filem dengan Rosé. Filem ini menyentuh tentang permulaan, pertumbuhan dan hasil Sulwhasoo melalui simbol metafora seperti bunga yang sedang mekar. Anda peminat setia Rosé boleh menonton filem-filem ini di Instagram rasmi Sulwhasoo mulai 1 September 2022.

IKLAN

Kemunculan Sulung Rosé Blackpink’s Dengan Sulwhasoo, Rupanya Pengguna Tegar Jenama Mewah Ini

Berkongsi bahawa penggambaran dengan Sulwhasoo adalah “sangat menyeronokkan dan memberi inspirasi”, Rosé menyebut bahawa dia juga tidak sabar untuk melihat bagaimana kisah kempen itu akan berlaku. Selain itu, dia merancang untuk menyampaikan cerita jenama Sulwhasoo sebagai pencerita dengan mengetengahkan bukan sahaja produk tetapi juga aspek penjagaan kulit yang lain.

Pengguna tegar jenama ini

Kemunculan Sulung Rosé Blackpink’s Dengan Sulwhasoo, Rupanya Pengguna Tegar Jenama Mewah Ini

Menariknya lagi, pertemuan pertama Rosé dengan Sulwhasoo berlaku semasa dia masih kecil ketika dia mula-mula menghidu bau khas jenama itu di pipi ibunya. Mungkin detik itu menandakan pertaliannya dengan Sulwhasoo yang kemudiannya menyebabkan dia menjadi pengguna lama Serum Pengaktifan Penjagaan Pertama Sulwhasoo.

IKLAN

Selepas jenama seperti Yves Saint Laurent dan Tiffany and Co., Rosé kini juga merupakan wajah Sulwhasoo. Peminat kedua-dua Rosé dan jenama penjagaan kulit boleh menantikan lebih banyak berita tentang kerjasama mereka dalam masa terdekat.

Kempen melalui jalan cerita

Kempen ini akan menyampaikan mesej melalui dua filem untuk mengukuhkan titik permulaan jenama dan membuka kunci asas alam semesta jenama yang telah dibinanya.

Kemunculan Sulung Rosé Blackpink’s Dengan Sulwhasoo, Rupanya Pengguna Tegar Jenama Mewah Ini

IKLAN

Sulwhasoo ialah jenama ikonik yang membentangkan penyelesaian asas kepada masalah kulit dan menyampaikan nilai estetika melangkaui kecantikan ke arah tahap seni dan budaya. Ia adalah jenama kecantikan terkenal Korea yang telah berkembang selama bertahun-tahun, memenuhi keperluan wanita dalam kitaran hayat mereka sambil mencapai inovasi perintis. Kempennya bertujuan memberi peluang kepada pelanggan sedia ada dan baharu untuk melihat jenama itu dari sudut yang berbeza supaya kejelasan kewujudan Sulwhasoo dapat diterapkan dengan kukuh.

Hayatilah perjalanan jenama ini

Kedua-dua filem tersebut nampaknya mempunyai hala tuju yang berbeza dengan perkembangan naratif dan teknik yang sama sekali berbeza. Walau bagaimanapun, kedua-duanya dikaitkan secara organik dengan tujuan yang sama. Semangat perintis Puan Yun Dokjeong, yang bermula dengan minyak camellia, sejajar dengan tenaga tanah yang merupakan sumber segala permulaan dan melambangkan intipati dan kelahiran jenama. Salji bukan sahaja perjalanan yang telah mendorong kesusahan bagi Sulwhasoo untuk menjadi seperti sekarang tetapi juga kebanggaan atas pencapaian yang dicapai jenama itu setakat ini. Perjalanan yang telah mencatatkan banyak rekod pertama dan terbaik sebagai sejarah ketabahan dan semangat yang tertanam dalam salji. Perjalanan yang indah ini akhirnya menembusi salji dan mekar menjadi bunga, melengkapkan bentuk rupa Sulwhasoo hari ini.

Kemunculan Sulung Rosé Blackpink’s Dengan Sulwhasoo, Rupanya Pengguna Tegar Jenama Mewah Ini

Sumber dari jenama Sulwhasoo menyatakan, “Kempen ini adalah tentang menunjukkan perjalanan kami untuk mendekati kecantikan pelanggan kami dengan mewarisi semangat perintis. Ia juga merupakan komitmen jenama untuk mewarisi semangat kami dan bergerak melalui falsafah dan warisannya sendiri. Sama seperti Sulwhasoo bermula dengan kecantikan impian wanita, kami berharap semua pelanggan yang menjumpai kempen ini akan mengingatkan tentang impian yang ingin mereka capai dalam hidup mereka, dan mekar sepenuhnya seperti perkataan ‘Sulwhasoo’ atau ‘bunga salji mekar penuh’.”

ARTIKEL BERKAITAN: Trend Makeup Korea Tahun Ini Tampak Lebih Berani Dan Konfiden. Cukup Dengan 5 Cara Mudah Ini

https://youtu.be/U3UbOb3xCJ4