Sebagai seorang wanita, kita pastinya mengidamkan kulit wajah yang halus mulus, tiada cela dan cantik macam bintang filem. Sudahlah lawa, tona kulitnya sekata, lembap dan bersinar pulak tu! Haih, rasa cemburu pula bila melihatnya.

Tak perlu rasa cemburu lagi girls! Nak tahu tak, sebenarnya hijabi boleh dapat semua efek hebat itu hanya dalam satu botol produk sahaja. Ya, betullah tu. Satu produk yang hebat iaitu L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence.

Kalau Nak Kulit Awet Muda & Flawless Bak Kristal, Ini Rutin Yang Perlu Diamalkan. Mudah Rupanya!

Bagi pengetahuan semua, esen wajah merupakan produk yang sangat ajaib untuk membantu melembapkan, meratakan warna kulit, menyerap serum dengan lebih baik apabila menggunakannya.

Uniknya Kulit Berseri Bak Kristal

Uniknya, L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence miliki lebih daripada itu. Dengan kandungan bahan hebat dan istimewa iaitu centella asiatica, ia terus membaiki kulit hingga ke lapisan dalam dan memberikan keanjalan pada kulit sekaligus menjadikannya berseri bak kristal!

Selain menjadikan tona kulit lebih sekata, kekal awet muda dan flawless, teksturnya yang ringan dan berasaskan air membuatkan ia menyerap ke dalam kulit dan memberikan kelembapan dengan pantas tanpa rasa melekit dan berminyak. Oh, bestnya!

IKLAN

Kalau Nak Kulit Awet Muda & Flawless Bak Kristal, Ini Rutin Yang Perlu Diamalkan. Mudah Rupanya!

Menyerap hingga ke 10 lapisan dalam dan memberikan kesan pencerahan yang berganda, ternyata L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence merupakan item yang wajib dimiliki oleh semua yang inginkan kulit menawan.

Kekalkan Kelembapan Berganda

Pelbagai produk kecantikan yang tiba di meja pengarang, tetapi saya tertarik dengan pembungkusan yang terbaharu ini tampak elegan dan kemas. Percubaan meletakkan setitik L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence di tangan terbawa untuk mencuba sepenuhnya.

Kalau Nak Kulit Awet Muda & Flawless Bak Kristal, Ini Rutin Yang Perlu Diamalkan. Mudah Rupanya!
Suria Hassan sebagai editor Hijabista

Percubaan menggunakan L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence ini selama seminggu ternyata berjaya menambat hati saya untuk menggunakannya dan menjadikan rejim kecantikan harian. L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence, sesuai mereka yang bekerja di dalam penghawa dingin mahupun di luar.

IKLAN

Kulit muka saya memang tidak terlalu bermasalah cuma agak kering di sebabkan persekitaran kerja. Setiap kali selepas mencuci muka, dap-dapkan L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence supaya kulit muka lembap dan segar. Bila sudah terbiasa, setiap hari akan automatik jadi amalan dan bila tidak letak L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence kita akan rasa ‘something.’

Kebiasaanya sesetengah essence water bila pakai di muka, kita akan rasa melekit tapi dengan L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence tidak langsung. Tekstur lembut mudah meresap dalam kulit muka. L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence diformulasikan daripada ekstrak pegaga (centella asiatica) sebanyak 92% dan dipercayai mampu menyembuh dan memperbaiki tanda penuaan – anti aging.

Lebih menarik lagi, produk ini datang dengan harga yang sangat berbaloi dan mampu milik iaitu RM 49.90 (65 ml) dan RM 79.90 (130 ml). Sesuai dengan cuaca negara Asia yang sentiasa hangat, produk ini mudah didapati di pasaran seperti di gedung farmasi Guardian, Watsons dan juga di atas talian iaitu Lazada.

IKLAN

Tip Kekal Cantik

Regim kecantikan tidak lengkap jika tidak di sulami dengan langkah cantik seterusnya dengan mengaplikasikan L’oreal Paris Revitlif Pro-Youth Face Mask seminggu sekali. Nutrisi harian yang diperolehi dari Crystal Micro-Essence berkesan merangsang kulit yang terhidrasi. Face mask ini adalah cara paling mudah dan efektif sebagai booster.

Kalau Nak Kulit Awet Muda & Flawless Bak Kristal, Ini Rutin Yang Perlu Diamalkan. Mudah Rupanya!

Uniknya masker ini melalui inovasi 0.3mm Ultra-Thin Cellulose Tissue umpama kulit kedua. Keistimewaan masker tisu ini kerana nipis dan melekap di atas kulit wajah menjadikan ramuan masker mampu menyerap jauh ke dasar kulit seterusnya menganjal dan menjadikan kulit berseri-seri secara semula jadi.

Kalau Nak Kulit Awet Muda & Flawless Bak Kristal, Ini Rutin Yang Perlu Diamalkan. Mudah Rupanya!

Kombinasi dua produk ini regim kecantikan wajib untuk hijabi yang mementingkan gaya hidup sihat dan cantik. Jadi, apa tunggu lagi? Marilah kita cantik bersama-sama dengan mendapatkan L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro-Essence dan L’oreal Paris Revitlif Pro-Youth Face Mask ini!